• Doprava Zadarmo

Ratanový záhradný nábytok 4 stoličky a stôl PREGASIO

Množstvo:

407,30 € 

459,90 €

-11%

MULKJFR009

Ak radi trávite čas vonku so svojimi blízkymi, náš záhradný set spolu so stolom bude hitom. Záhradné sedenie poskytuje priestor veľký priestor pre rôzne stretnutia.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Ak radi trávite čas vonku so svojimi blízkymi, náš záhradný set spolu so stolom bude hitom. Záhradné sedenie poskytuje priestor veľký priestor pre rôzne stretnutia.

Súprava je vyrobená z kvalitného materiálu - technoratanu, ktorý sa vyznačuje vysokou životnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom. Pevná kovová konštrukcia robí nábytok stabilným a odolným, čo zaručuje odolnosť po mnoho sezón. Pohodlie a ergonómia sú kľúčovými prvkami tejto súpravy. Pohodlné stoličky poskytujú vynikajúcu oporu chrbta, čo vám umožní užívať si relax vonku na dlhé hodiny. Kombinácia štýlu, pohodlia a odolnosti robí z tejto súpravy skvelú voľbu pre každého, kto oceňuje jedinečné veci. Rovné nohy a špeciálne profilované boky stoličiek dodávajú nábytku jedinečný charakter, ideálny do záhrady alebo na terasu. Vďaka svojej ľahkosti a kompaktným rozmerom sú stoličky výbornou voľbou aj pre tých, ktorí majú čo i len malý balkón. Univerzálna farba a zaujímavý tvar robia zo stoličiek elegantný doplnok, ktorý dokonale zapadne do každého typu prostredia. Veľký funkčný stôl má dosku z tvrdeného skla, vďaka čomu je odolný a bezpečný pri používaní. Jeho nohy sú zakončené špeciálnymi nožičkami, ktoré pomôžu vyhnúť sa poškriabaniu pri presúvaní z jedného miesta na druhé. Vrchná doska sa vďaka sklenenému povrchu ľahko udržuje v čistote a jej priemer (90 cm) poskytuje pohodlné miesto na jedenie, podávanie jedál a nápojov, alebo v lete na oddych pri grilovačke v spoločnosti rodiny a priateľov.

 

Špecifikácie:

Farba: hnedá

Rozmery stoličky: 58x60x82 cm

Rozmery stola: 90x90x74 cm

Maximálne zaťaženie stoličky: 160 kg

Vankúše: polyester (180g), výplň - molitan (4 cm) - možné prať

Konštrukcia nábytku: kov

Povrchová úprava nábytku: technorattan

Hmotnosť súpravy: 34 kg

Nábytok odolný voči poveternostným vplyvom

Sada obsahuje: 4 stoličky, stôl so sklenenou doskou














Vlastnosti:

  • FarbaHnedá