• Doprava Zadarmo

Hnedý záhradný set pre 4 osoby

Množstvo:

440,30 € 

MULKJFR003

Ak radi trávite čas vonku so svojimi blízkymi, náš záhradný set spolu so stolíkom bude hitom. Záhradné sedenie poskytuje priestor veľký priestor pre rôzne stretnutia.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Ak radi trávite čas vonku so svojimi blízkymi, náš záhradný set spolu so stolíkom bude hitom. Záhradné sedenie poskytuje priestor veľký priestor pre rôzne stretnutia.

Súprava je vyrobená z kvalitného materiálu - technoratanu, ktorý sa vyznačuje vysokou životnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom. Pevná kovová konštrukcia robí nábytok stabilným a odolným, čo zaručuje odolnosť po mnoho sezón. Zostava je dokonalým doplnkom na balkón, terasu alebo oddychovú zónu v záhrade. Sedačka štýlovo ladiaca s kreslami je najväčším prvkom zostavy, svojimi rozmermi poskytuje pohodlné sedenie pre 2 osoby. Rovnako ako v prípade kresiel je rám vyrobený z kovových prvkov, vďaka čomu je stabilný a odolný a jeho maximálna nosnosť je 250 kg. Súprava obsahuje mäkký pohodlný vankúš, ktorý zaistí pohodlie pri odpočinku a v prípade zašpinenia ho môžete oprať. Funkčný a štýlový stôl je skvelým doplnkom k záhradnej zostave. Stôl má dosku z čierneho tvrdeného skla, vďaka čomu je odolný a bezpečný pri používaní. Napriek malým rozmerom stôl plní svoju funkciu výborne. Môžete si naň položiť rannú kávu, obľúbenú knihu alebo noviny, vďaka nemu máte všetko po ruke.

 

Špecifikácie:

Farba: Hnedá

Rozmery kresla: 58x59x80 cm

Rozmery pohovky: 120x58x80 cm

Rozmery stolíka: 51x81x51 cm

Maximálna nosnosť: kreslo - 160 kg, pohovka - 250 kg

Vankúše: Polyester (180g), výplň - molitan (4 cm) - možné prať

Konštrukcia nábytku: kov

Povrchová úprava nábytku: technorattan

Hmotnosť súpravy: 43 kg

Nábytok odolný voči poveternostným vplyvom

Súprava obsahuje: 2 kreslá a pohovku s vankúšmi, stôl so sklenenou doskou










Vlastnosti:

  • FarbaHnedá