Písací stôl s knižnicou Vintage 120 cm

Množstvo:

78,80 € 

85,90 €

-8%

GORG263

Ergonomické a pohodlné pracovisko je nevyhnutné. Ak radi udržiavate poriadok a vážite si dobrú organizáciu, máme niečo pre vás.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Ergonomické a pohodlné pracovisko je nevyhnutné. Ak radi udržiavate poriadok a vážite si dobrú organizáciu, máme niečo pre vás. Stôl s integrovanou policou je skvelým riešením pre ľudí, ktorí potrebujú na svojom pracovisku trochu viac miesta. Tri praktické police, ktoré môžete umiestniť na pravú alebo ľavú stranu písacieho stola, vyriešia problém s nedostatkom miesta na knihy, zakladače či iné drobnosti. Existuje veľa možností a všetko závisí od vašich potrieb.

Funkčný a štýlový počítačový stôl s príručnou policou vytvorí jedinečnú atmosféru loftového, rustikálneho či industriálneho interiéru. Jednoduchý tvar a klasické farby zaisťujú univerzálnosť. Stôl má nastaviteľné nohy, ktoré zaručujú dôležitú stabilitu pri práci za počítačom. Pevná oceľová konštrukcia stola je navrhnutá tak, aby zabezpečila pohodlie a stabilitu pri práci. Maximálne zaťaženie dosahuje 50 kg, takže naň bez problémov umiestnite potrebné kancelárske vybavenie.

Môžete si vybrať, na ktorú stranu policu namontujete.

 

Špecifikácie:

Rozmery: 125 × 65 × 8 cm

Váha: 17,5 kg




Vlastnosti:

  • FarbaHnedá