Prepravná taška pre psov a mačky - sivá

20,10 € 

MULME01-02GREY

Cestovanie s domácim zvieratkom nie je žiaden problém. V našej ponuke nájdete rôzne prepravky či batohy pre pohodlné cestovanie so svojím štvornohým miláčikom.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Ostatné
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Tento nosič bol špeciálne navrhnutý tak, aby zabezpečil pohodlnú a bezpečnú prepravu vášho domáceho maznáčika. Niet pochýb o tom, že bude užitočný pre každého majiteľa domáceho maznáčika, má dostatok priestoru na umiestnenie stredných alebo väčších domácich miláčikov, ako sú psy alebo mačky. Materiál, z ktorého bol vyrobený, je odolný voči akémukoľvek poškodeniu, vďaka čomu bude slúžiť dlhú dobu. Dizajn navyše zaisťuje pohodlie ako pre prepravované zviera, tak aj pre majiteľa, ktorý ho prenáša. Taška je vybavená pohodlnou ergonomickou rukoväťou, ktorá umožňuje jednoduché prenášanie. Navyše má odnímateľný nastaviteľný popruh, vďaka ktorému ju môžeme nosiť na ramene, čo dáva väčšiu voľnosť pohybu.

Tašku je možné otvárať zboku, obojstranne, čo uľahčuje ako prístup k zvieratku, tak aj čistenie nosiča. Svojho miláčika pohodlne vložíte alebo vytiahnete, bez ohľadu na to, z ktorej strany nosič otvárate. V spodnej časti nosiča je mäkká podložka so suchým zipsom, ktorá poskytuje ďalšie pohodlie a komfort pre zviera. Môžete ho jednoducho pripevniť alebo odstrániť, čo uľahčuje udržiavanie nosiča v čistote.

Pre zaistenie prúdenia vzduchu a pohodlia pre zviera počas cesty má nosič vhodné vetracie otvory, ktoré umožňujú voľné prúdenie vzduchu a zabezpečujú cirkuláciu. Keď sa nosič nepoužíva, dá sa zložiť na menší rozmer. Po zložení nezaberie veľa miesta.


Špecifikácie:

Farba: šedá

Rozmery: 33 x 28 x 43 cm

Maximálna nosnosť: 10 kg

Materiál: EVA pena

Dĺžka opasku: 65 - 100 cm

Rozmery po zložení: 33 x 43 x 8 cm

Značka: Petsi


Vlastnosti:

  • FarbaSivá