Luxusné deky z akrylu 200 x 240cm tmavo hnedá č.4

39,90 € 

4

Hľadáte hrubú teplú deku, ktorá Vás zahreje počas chladných večerov strávených pri TV alebo Vám poslúži ako ideálny prehoz na posteľ či gauč? Tieto luxusné španielske deky Vás prekvapia svojou kvalitou aj spracovaním. 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Hrubé deky 200 x 240cm - akrylové
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

Španielske luxusné deky z akrylu sú veľmi hrubé, označujú sa aj ako mäsité. Sú veľmi príjemné na dotyk a mäkučké, doslova máte hneď chuť sa nimi prikryť. Sú vyrábané modernou technológiou, ktorá zaručuje dlhú životnosť a stálosť materiálov. Žiadne žmolky, strčiace nitky, zmena odtieňov alebo starnutie farby pri opakovanom praní pri týchto dekách nehrozí.

Táto deka má veľmi široké využitie. Môžete ju použiť ako prehoz, prestieradlo alebo prikrývku v chladných večeroch. Poslúži vám ako klasická deka pre deti aj pre dospelých, je to taktiež ideálny darček, ktorý bude roky slúžiť. 

Aj po dlhej dobe používania sa deka nežmolkuje, môžete ju opakovane prať, nestráca svoju farbu, nevybledne. Jednoducho ideálny darček.

Deka je zabalená vo veľmi elegantom plastovom obale, môžete ju jednoducho skladovať alebo prenášať, kdekoľvek uskladniť. Chcete ju vziať na chatu alebo na dovolenku? Žiaden problém. Plastová taška na zips vám to umožní, žiadne pachy, prach, pošpinenie pri prevážaní. Jednoducho zavrieť do obalu a na mieste vybaliť.  

 

Možnosť výberu z veľkej palety farieb. 

Po vypraní sa nežmolkuje, nepúšťa vlákna, s termo účinkom a veľmi príjemná na dotyk.

Deky sú dostupné v dvoch rozmeroch a to 200 x 240cm alebo v menšom 160 x 210cm (pozrite si to v jednotlivých kategóriách, nie všetky farby sú dostupné v oboch rozmeroch)

 

Rozmery: 200 x 240cm (tolerancia +/- 3%)

Váha deky je 2,4 kg.

Materiál: 100% Polyester

Balenie deky: v elegantnej plastovej taške na zips

Deky je možné prať pri teplote 30°C, nepoužívajte bielidlá alebo podobné prostriedky. 

Hebká, mäkká, príjemne teplá...

 

 

Deka je vhodná aj ako darček, pretože je dodávaná v plastovom obale. 

Krásne, kvalitné a teplé deky ideálne ako prehoz alebo ako prikrývka. 

Zaujímavé doplnky

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie