Športové detské akumulatorové auto

Množstvo:

164,80 € 

GORG378

Akumulátorové vozidlo, ktoré poskytne vášmu dieťaťu nezabudnuteľnú radosť a zábavu.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

SKUTOČNÝ POKLAD pre každého malého nadšenca štyroch kolies. Akumulátorové vozidlo, ktoré poskytne vášmu dieťaťu nezabudnuteľnú radosť a zábavu. Auto bolo navrhnuté do najmenšieho detailu ako sú: predné a zadné osvetlenie, klaksón, plynový pedál, hlavica radiacej pákya pod. Zaujímavým riešením je rozsiahly hudobný panel. Každé dvere v aute sa otvárajú, čo uľahčuje nastupovanie a vystupovanie z auta a podporuje nezávislosť. Pre zaistenie maximálnej bezpečnosti sú dvere vybavené zámkom. Počas jazdy môžete zamykať dvere, aby bolo dieťa v úplnom bezpečí. Čo je dôležité, auto má aj otvárací kufor, kde si malý šofér môže schovať svoje poklady.

 

Obrovskou výhodou auta je funkcia pomalého štartu. Znamená to, že keď sa malý vodič chce rozbehnúť, auto necuká, ale pohybuje sa veľmi hladko a pomaly, aby zabezpečilo maximálne pohodlie pre dieťa. Auto je vyrobené z veľmi kvalitných materiálov. Naše auto v športovom štýle vyzerá naozaj skvele a zmysel pre detail je viditeľný na prvý pohľad.


Špecifikácie:

Batéria: áno

Sieťová nabíjačka: áno

Prevodovka: 4 prevody - predný (pomalý, rýchly, najrýchlejší) a zadný (konštantná rýchlosť)

Farba: žltá

Rozmery: 30 × 52 × 108 cm

Svetlá: áno

Otváracie dvere: áno

Diaľkové ovládanie: áno

Hudobný panel USB a AUX: áno

Vstavaná hudba: áno

Pomalý rozjazd: auto pri rozbiehaní netrhá a pohybuje sa plynulo

Výsuvná rukoväť na ťahanie auta

 

Pred prvým použitím auta s diaľkovým ovládačom je potrebné diaľkové ovládanie naprogramovať s vozidlom. Pri vypnutom vozidle súčasne podržte stlačené šípky PREDNÁ a ZADNÁ na ľavej strane diaľkového ovládača, potom za stáleho držania tlačidiel naštartujte vozidlo a po cca 3-4 sekundách ho uvoľnite. Diaľkové ovládanie by už malo byť zakódované.



Vlastnosti:

  • FarbaŽltá