Ergonomické herné kreslo v bielom prevedení FORCE 8.2

151,80 € 

155,00 €

-2%

HUZFORCE-8-2-WHITE

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Dokonalosť podľa názoru hráča, YouTubera či fanúšika najnovších technológií, ktorú obsahuje kreslo Force 8.2, ktoré je prémiovým produktom zo širokej ponuky herných stoličiek Huzaro. Navrhnuté tak, aby premenili bežnú používateľskú miestnosť na moderné, pohodlné miesto na trávenie dlhého času pred počítačom. Pozoruhodný komfort, výnimočný dizajn, ergonómia na vysokej úrovni a inovatívne riešenia.

 

Čo všetko Vám ponúka od kresla Force 8.2?

Vložky vyrobené z kvalitného materiálu Alcantara LT dodávajú kreslu nezvyčajný, exkluzívny tón a sivé hrubé švy navodzujú športový charakter kresla. Vzdušná technológia kombinuje atraktívny dierkový dizajn s najkvalitnejšími materiálmi a penami, ktoré zaisťujú dokonalé prúdenie vzduchu. Špeciálna mäkká špongia a studená pena v kombinácii s príslušnými väzbami materiálu zaisťujú nielen zodpovedajúcu kvalitu a odolnosť proti deformácii. Plne prispôsobiteľný, pokročilý systém FullFlex zaisťujúci plynulé hojdanie v širokom rozsahu s možnosťou naklonenia celej sedačky do správneho uhla a aretáciou v nastavenej polohe. Pohodlné, mäkké 5D podrúčky s plnou výškou a polohou. Vyrobené z mäkkého materiálu, odolného voči deformácii. Funkcia SideRest umožňuje rýchle usporiadanie operadla v akomkoľvek uhle s možnosťou jeho úplného rozloženia. Na dotyk príjemný a vhodne mäkký bedrový vankúš s možnosťou nastavenia výšky podľa individuálnych potrieb užívateľa, zaisťuje dokonalé polohovanie chrbtice.

Polyuretánovo-gumové dvojité kolieska s priemerom 60 mm, vyrobené zo špeciálneho materiálu, ochránia podlahu pred škrabancami a odreninami. Odolná a spoľahlivá konštrukcia s nosnosťou až 160 kg. Sedačka je vybavená špičkovou plynovou pákou a oceľovou základňou.

 

Špecifikácia:

Výrobca: Huzaro

Model: FORCE 8.2 White

Certifikáty: SGS

Materiály: PU-HD ekokoža, vetraná koža, Alcantara LT

Konštrukcia: Oceľ

Doplnky: Vankúš na krk, bedrový vankúš

Mechanizmus: Tilt Aviate

Doplňujúce informácie: Nastavenie uhla sklonu s blokádou, Full Flex, Soft Flex

Maximálna hmotnosť užívateľa: 160 kg

Vlastnosti:

  • FarbaBiela