Detské bazénové hracie centrum

89,90 € 

Tento produkt si už v tejto zľave niekto kúpil.

MUL57161NP

Detské bazény sú zárukou osviežujúcej letnej zábavy pre najmenších. V našej ponuke nájdete bazény rôznych tvarov a veľkostí, detské hracie centrá s tobogánmi či rôznymi vodnými atrakciami.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

V našej ponuke nájdete kvalitné bazény rôznych veľkostí a tvarov. Mysleli sme aj na najmenších milovníkov kúpania a práve pre tých sme našu ponuku obohatili o detské bazény, bazénové zábavné a hracie centrá. Tieto bazény majú k dispozícii množstvo aktrakcii, vďaka ktorým sa rozhodne Vaše deti nebudú nudiť. Ideálny prostriedok počas horúcich dní na vytvorenie zábavy pre najmladších.

 

Farebný bazén s motívom džungle ponúka atrakcie ako je šmykľavka s mäkkou podložkou, vodná fontána, ktorú môžete napojiť na záhradnú hadicu a 6 malých loptičiek. Detské bazény priťahujú pozornosť všetkých detí, rozvíjajú a stimulujú ich kreatívne myslenie a zaručene povzbudzujú ich náladu. Ihrisko je rozdelené na dve komory, ktorých objem je 57 l a 493 l. Priemerná výška vody v menšej časti je 11 cm a vo väčšej časti je 20 cm.

 

Špecifikácie:

Materiál:  PVC

Rozmery: 244 x 198 x 71 cm (šírka/výška/dĺžka)

Nosnosť: 81 kg

Vlastnosti:

  • FarbaModrá