Dezinfekčná UVC lampa, 3,8W 90-132NEO

Množstvo:

34,30 € 

41,90 €

-18%

FIX90-132

Dezinfekčná UVC lampa, baktericídna, virucídna, ozonizácia, bezdrôtová s výkonom 3,8W, maximálnou plochou miestnosti 3m2 a funkciou ozonácie.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Lampa vyžarujúca UV-C žiarenie je riešenie určené na dezinfekciu predmetov, tekutín a vnútorného vzduchu. Zariadenie vyžaruje ultrafialové žiarenie C (UVC), t.j. vlnové dĺžky medzi 253,7 nm a 185 nm, ktoré inhibujú proces delenia buniek patogénov a následne ich ničia. UV-C žiarenie pôsobí na baktérie, vírusy, kvasinky a plesne. Hlavnými hodnotami použitia UVC lampy sú teda sterilizácia miestností a eliminácia nepríjemných pachov.

Dezinfekcia UV-C žiarením by mala z bezpečnostných dôvodov prebiehať v miestnostiach, ktoré nie sú obývané ľuďmi, zvieratami alebo rastlinami. UVC lampa NEO TOOLS je vybavená systémom odloženého štartu, ktorý umožňuje po zapnutí prístroja bezpečne opustiť priestor určený na dezinfekciu. Okrem toho možnosť ovládania pomocou diaľkového ovládača alebo nastavenia časovača vám umožňuje vrátiť sa na miesto práce UVC lampy po plánovanom čase prevádzky. UV-C žiarenie tiež iniciuje tvorbu ozónu, vďaka čomu prebieha sterilizácia aj na miestach neprístupných pre UV lúče. Po ukončení dezinfekčných činností miestnosť vyvetrajte, aby ste odstránili prebytočný ozón.

 

Obsah balenia:

  • svietidlo s Li-Ion batériou
  • diaľkové ovládanie napájané AAA batériami
 
 

Technické parametre:

Výrobca: NEO TOOLS

EAN: 5907558454352

Maximálna plocha miestnosti: 3m2

Funkcia ozonizácie: áno

UVC baktericídna a virucídna lampa: áno

Materiál puzdra: plast

Výkon: 3.8W

Vyžaruje UV-C žiarenie a poškodzuje ozónovú vrstvu

Nepriehľadný zavádzací systém

Pracovná doba: 30 min

Riadiaci pilot