Hrejivé deky svetlosivej farby na gauč 150 x 200 cm

16,90 € 

TUTKOC-05002

Hľadáte deku, ktorá Vám spríjemní sychravé večery pred televíziou alebo pri čítaní knihy? Naše farebné prikrývky Vás určite očaria svojou nezameniteľnou mäkkosťou, hrejivosťou a ľahkosťou. Deka je aj štýlovým doplnkom na gauč, ktorý môžete použiť vo vlastnej obývačke, ale poslúži tiež ako moderný darček, ktorým zaručene prekvapíte. 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Deky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

Obohaťte svoju obývačku štýlovými a hrejivými dekami. Potrebujete ochrániť sedačku pred rýchlym zničením alebo fľakmi? Deku môžete použiť aj ako prehoz na gauč alebo kreslo. Pestrá škála viac ako 30-tich farieb  Vám umožňuje vybrať si vhodný odtieň, s ktorým Vaša izba bude vyzerať zladene a vkusne. Výnimočne jemné deky Vám padnú hneď do oka a po zakúpení sa ich nebudete chcieť vzdať.  Deku môžete kľukne využiť aj ako dekoračný prehoz na posteľ, vďaka ktorému spálňa alebo detská izba bude vyzerať každý deň upravene. Deka z kvalitného materiálu Vám zaručene nebude púšťať vlákna, po vypraní nestratí na svojej kvalite a ani sfarbení, takže Vám vydrží niekoľko rokov a nebudete mať starosti so zakúpením novej. 

 

Materiál: 100% mikrovlákno

Tolerancia rozmerov: +/- 3 cm

 

 

Deka sa môže stať pre Vás aj skvelým tipom na  vianočný alebo narodeninový darček, s ktorým vôbec nič nepokazíte, naopak, urobíte veľkú radosť. 

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaSivá
  • Rozmery150 x 200 cm
  • MotívBez motívu

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie