Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu s výkonom 50W PM-NPO-16W

165,80 € 

215,00 €

-23%

POWPM1073

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu s výkonom 50W, napájaním 230V, vstupným napätím 230V / 50Hz, objemom nádrže 16L a hmotnosťou 4,3 kg.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Zvlhčovače vzduchu
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Tento zvlhčovač využíva technológiu ultrazvukových vĺn, premieňa čistú vodu na chladivú a osviežujúcu paru a nevyžaduje žiadne ďalšie chemikálie ani elektrický ohrievač. Vodná para zráža peľ, prach a iné nečistoty ovzdušia hromadiace sa v miestnosti. Zariadenie spotrebúva málo elektriny a nevytvára teplo. Vďaka zabudovanému ionizátoru prístroj eliminuje elektrostatické náboje a osviežuje vzduch. Výhodou zvlhčovača je jeho vysoká účinnosť pri nízkej spotrebe energie a tichej prevádzke. Ovláda sa veľmi jednoducho, má panel s podsvieteným displejom. Produkuje studenú paru - nehrozí nebezpečenstvo popálenia. Náš zvlhčovač sa veľmi ľahko používa. Má intuitívny, čitateľný ovládací panel, takže si ho môžete vždy prispôsobiť svojim potrebám.

 

  • Ultrazvuk - Para generovaná pomocou zvukových vĺn je obohatená o oxidové minerály a nanooxidy; Na rozdiel od parných zvlhčovačov nevytvára paru, ktorá môže byť v dôsledku vysokej teploty nebezpečná a zvyšuje teplotu v miestnosti. Ovládanie intenzity ofukovania - 3 stupne.
  • Ionizátor - redukuje ióny, ktoré sú pre nás škodlivé tým, že produkuje negatívne ióny - všetko znečistenie padá na substrát, namiesto toho, aby putovalo do našich pľúc; vzduch sa stáva ľahkým a sviežim. 
  • Časový programátor s diaľkovým ovládaním - komfort používania prístroja zabezpečuje možnosť nastavenia doby prevádzky, po ktorej sa zvlhčovač sám vypne.
  • Podsvietený LCD displej - na prednej strane zvlhčovača je dobre čitateľný LCD displej s informáciami o jeho prevádzkovom režime; Zariadenie má tiež zabudovaný vlhkomer, ktorý umožňuje neustálu kontrolu úrovne vlhkosti v miestnosti.

 

Technické parametre:

Vstupné napätie: 230V / 50Hz

Výkon: 50W

Napájanie: 230V

Objem nádrže: 16L

Účinnosť: 500/800/1000/1500 [ml / h]

Displej: LCD možno vypnúť

Diaľkové ovládanie: áno

Časovač: áno

Nastavenie sily pary: áno

Hmotnosť: 4,3 kg

Výška: 63 cm

Šírka: 35,5 cm

Materiál: Plast

Dĺžka napájacieho kábla: 120 cm

Vlastnosti:

  • FarbaBiela

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie