Nálepka na stenu pre dievčatá mačiatka s nápisom LOVE

Množstvo:

25,10 € 

KMS32024

Vaše deti nemusia svoje sny iba snívať. Vytvoriť očarujúcu detskú izbu pomocou nálepiek je jednoduché. Nálepky na stenu nepoznajú obmedzenia. Na svoje si prídu roztomilé princezné, milovníci zvieratiek či malí dobrodruhovia.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Samolepky na stenu sú originálnym riešením pre doladenie vášho interiéru do posledného detailu. Viete ich použiť v každej izbe vašej domácnosti či už je to spálňa, obývačka, detská izba, ale aj kuchyňa a chodba. V ponuke je dostupných veľa možností a dizajnov nálepiek v rôznych farbách, motívoch a rozmeroch. Vytvorte si jedinečný a originálny domov pomocou nálepiek, ktoré sa jednoducho aplikujú.

Detská izba má veľký význam pri formovaní identity dieťaťa a ovplyvňuje mnoho faktorov. Medzi dôležité stimuly, z ktorého dieťa získava informácie je aj zrak. Detská nálepka je ideálnym riešením pre dotvorenie dokonalého prostredia pre vaše dieťa. Vďaka širokému výberu rôznych motívov nebudete mať problém vytvoriť zaujímavú detskú izbu pre chlapcov aj dievčatá. Vyberte si tú správnu nálepku, ktorá vytvorí pre vaše dieťa čarovné prostredie, v ktorom sa bude cítiť ako vo vlastnom kráľovstve.

 

Špecifikácie:

Potlačené atramentmi bezpečnými pre deti

Vytlačené na kvalitnej matnej fólii

Obrysový rez

Samolepiace - majú lepiacu vrstvu

Veľmi živé a žiarivé farby

Odolné voči poveternostným vplyvom

Pri lepení nezabudnite, že povrch by mal byť hladký a čistý