• Doprava Zadarmo

Závesné kreslo

259,90 € 

TTFW1

Závesné kreslo predstavuje spojenie pohodlia a jedinečného, priam až nápaditého dizajnu, ktorý dokonalo vynikne v exteriéri, ale aj interiéri. Záhradné lehátka a stoličky pôsobia oproti kreslu obyčajne, takže ak chcete svoju terasu alebo dvor oživiť o nový doplnok, ktorý maximálne využijete počas relaxu, tak už viac hľadať nemusíte.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Závesné kreslo
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Predstavujeme Vám komfortné, moderné a nadčasové závesné kreslo, ktoré je ideálnym miestom na strávenie príjemných chvíľ vytúženého relaxu. Svoju terasu, balkón alebo záhradu môžete doplniť o toto maximálne pohodlné hojdacie kreslo, ktoré vďaka svojmu vzhľadu pripomínajúcemu vtáčie hniezdo dokonale zapadne do exteriéru. Svoje využitie nájde aj v obývačke alebo spálni, takže radosť z príjemného kolísania si nemusíte odoprieť ani v zime.


Závesné hojdacie kreslo je vystlané mäkkými vankúšami, ktoré spolu s košom vytvárajú harmonický celok a  poskytnú očakávaný komfort. Užiť si ho naplno môžete počas voľných chvíľ s kávou alebo knihou v ruke alebo len tak, prirodzene, sa nechať ukolísať a odreagovať sa s pohľadom upriameným na krásy okolia. Nie len vy, ale aj deti a priatelia ocenia nový kúsok, ktorý budú s radosťou počas svojej návštevy využívať.


 

Výška sedadla: 120 cm
Šírka sedadla: 105 cm
Hĺbka sedadla: 85 cm

 

Materiál: oceľ, technoratán 

Technoratan je materiál, ktorý je odolný voči nepriaznivým poveternostným podmienkam.

Oceľový rám zaručuje bezpečnosť pri používaní.

 

Kreslo sa skladá z 2 častí, ktoré sa dajú zoskrutkovať, čo umožňuje rýchle zloženie aj rozloženie produktu. Po sezóne ho môžete jednoducho zložiť a odložiť v garáži alebo v inom odkladacom priestore.

POZOR!! Kreslo sa predáva BEZ STOJANA!!!


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení. 

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaBéžová
  • MotívAbstraktný

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie