Záhradný cateringový stôl rozkladací 180 cm - čierny

Množstvo:

58,40 € 

69,90 €

-16%

MULHTF180

Prinášame Vám ponuku, v ktorej nájdete skladací cateringový stôl, vhodný na rôzne príležitosti. Posedenie s priateľmi či rodinou, osalava, či grilovačka, na všetko budete mať dostatok miesta. A v zime stôl ľahko zložíte a odložíte. 

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Ak radi trávite čas vonku so svojimi blízkymi, náš cateringový stôl bude hitom. Ľahká a odolná konštrukcia zaručuje správnu stabilitu a jej rozmery poskytujú priestor pre 8 osôb. Skladací dizajn vám umožní vziať si ho všade, kde sa stretnete s priateľmi alebo rodinou.

Veľkosť stola 180 x 70 cm zaisťujúca pohodlie: ideálne pre všetky druhy akcií, doma aj vonku. Nohy sú zakončené gumenými nožičkami, ktoré chránia podlahu pred poškriabaním a zabraňujú šmýkaniu stola na mokrom povrchu. Nohy stola majú po rozložení špeciálny krúžok, ktorý blokuje možnosť ich zloženia. Nemusíte sa báť, že by sa konštrukcia pri náhodnom náraze do stola nečakane zložila. Dodatočnú ochranu proti samovoľnému zloženiu konštrukcie poskytujú špeciálne čapy pod doskou, ktoré uzamknú obe časti pracovnej dosky. Vďaka špeciálnemu systému skladania je možné stôl zložiť do kufra - montáž trvá 20 sekúnd.

 

Špecifikácie:

Farba: čierna

Rozmery stola: 180 cm x 70 cm

Výška stola: 74 cm

Rozmery po zložení do kufra: 90cm x 70cm x 8cm

Maximálne zaťaženie: 100 kg

Celková váha: 13,5 kg

Vlastnosti:

  • FarbaČierna