Multifunkčný gril 3v1

Množstvo:

57,80 € 

69,90 €

-17%

CHOBBQ5306

Multifunkčný gril 3v1: krb, gril a udiareň. S rozmerom 44 x 80 cm a priemerom roštu 38 cm.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Multifunkčný gril je skvelý pomocník na prípravu chutných domácich dobrôt. Gril 3v1 s udiarňou je praktickým riešením pre ľudí, ktorí si nemôžu dať do záhrady udiareň s väčším rozmerom. Multifunkčná udiareň vám umožňuje pripravovať vaše obľúbené jedlá na mnoho rôznych spôsobov vďaka použitiu hákov na zavesenie, navyše po grilovaní/údení, vďaka kompaktným rozmerom možno uskladniť gril pohodlne, nakoľko nezaberie veľa miesta. Sada obsahuje užitočné veko, ktoré obsahuje potrebný teplomer, vďaka ktorému môžete kontrolovať teplotu v udiarenskom grile 3v1. Pokrievka má aj prieduch s nastaviteľným prietokom pary.

 

Krb - tento udiarenský gril 3v1 možno použiť ako bezpečné ohnisko na tradičný oheň. Odstránením vyššieho prstenca a roštov môžete ohnisko použiť na zapálenie riadeného ohňa bez rizika jeho rozšírenia alebo poškodenia trávy.

Gril - spodný modul tejto záhradnej udiarne a grilu je tradičný gril. Na použitie stačí umiestniť rošt nad ohnisko – na rošte môžete pripravovať tradičné grilované jedlá a pred vetrom ich ochránite aj pokrievkou.

Udiareň - okrúhla udiareň sa bude skvele hodiť na prípravu domácich údenín. Na tento účel použite oba moduly a kryt. Výrobky určené na údenie sa ukladajú na horný rošt a dajú sa zavesiť aj pod veko, keďže súprava obsahuje háčiky.

 

Špecifikácie:

Pevné spracovanie

Miska na vodu

Popolník

Rošt na uhlie

Háčiky: 6 kusov

Možnosť údenia

Možnosť grilovania

Funkcia krbu

Rozmery: 44/80 cm

Priemer roštu: 38 cm

Vlastnosti:

  • FarbaČierna