Záhradná hliniková sprcha

Množstvo:

50,30 € 

57,90 €

-13%

VID92294

Skvelá kombinácia funkčnosti a výnimočného moderného dizajnu, ktorá upúta pozornosť v každej záhrade alebo pri bazéne. V horúcich dňoch sprcha poskytne chladivé osvieženie aj v kempe alebo chatke bez tečúcej vody.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Asi nikto si nevie predstaviť leto bez toho, aby si nevyrazil niekde k vode. Teraz však môžete ležať vo svojej záhrade, opaľovať sa, pracovať alebo hrať sa s deťmi a občas sa schladiť v záhradnej sprche. Ak nie ste majiteľom záhradného bazéna, sprcha bude pre vás ideálnym riešením v horúcich dňoch.  Záhradnú sprchu však rovnako ocenia aj majitelia bazéna. Použiť ju môžte pred alebo po plávaní v bazéne.

 

Záhradná sprcha sa dá ľahko umiestniť kdekoľvek v akomkoľvek vonkajšom priestore. Je vyrobená z hliníkového stĺpika a veľkej sprchovej ABS hlavice. Je odolná voči poveternostným vplyvom a ľahká, takže sa jednoducho premiestňuje. Táto vonkajšia sprcha je vhodná pre bežné konektorové systémy. Sprcha sa pred skladovaním musí vyprázdniť a musí sa skladovať na suchom mieste, kde bude chránená pred mrazom.

 

 

Špecifikácie:

Farba: strieborná

Materiál: hliník, ABS

Rozmery produktu: 64 x 64 x 221 cm (Š x H x V)

Výškové nastavenie: 165-221 cm

Priemer hlavovej sprchy: Ø 67 mm

Vyžaduje sa montáž: Áno

Vlastnosti:

  • Farbastrieborná

Podobné produkty

Vybrali sme pre Vás niekoľko alternatív, ktoré si zaslúžia pozornosť.