• Doprava Zadarmo

Ekologická solárna sprcha do záhrady

Množstvo:

201,30 € 

219,00 €

-8%

VID92311

Skvelá kombinácia funkčnosti a výnimočného moderného dizajnu, sprcha upúta pozornosť v každej záhrade alebo pri bazéne. V horúcich dňoch sprcha poskytne chladivé osvieženie ktoré padne naozaj skvelo.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Asi nikto si nevie predstaviť leto bez toho, aby si nevyrazil niekde k vode. Teraz však môžete ležať vo svojej záhrade, opaľovať sa, pracovať alebo hrať sa s deťmi a občas sa schladiť v záhradnej sprche. Ak nie ste majiteľom záhradného bazéna, sprcha bude pre vás ideálnym riešením v horúcich dňoch.  Záhradnú sprchu však rovnako ocenia aj majitelia bazéna. Použiť ju môžte pred alebo po plávaní v bazéne.

 

Energeticky úsporná a ekologická solárna sprcha nepotrebuje na získanie teplej vody žiadne vykurovacie telesá. Čierna farba prispieva k rýchlej absorpcii slnečnej energie počas slnečných dní. Voda sa zohreje až do 60°C. Záhradná sprcha má praktické ovládanie teploty, ktoré vám umožní jednoduchý výber teplej alebo studenej vody. Navyše ju možno pripojiť k akejkoľvek štandardnej záhradnej hadici bez ďalšej inštalácie. 

 

 

Špecifikácie:

Rozmery základne: 15,5 x 15,5 cm (D x Š)

Výška: 214 cm

Objem nádržky na vodu: 20L

Na ohrev vody využíva slnečnú energiu: Áno

Vlastnosti:

  • FarbaČierna