• Doprava Zadarmo

Záhradná sprcha v polyratanovom dizajne

Množstvo:

242,30 € 

305,00 €

-21%

VID44750

Skvelá kombinácia funkčnosti a výnimočného moderného dizajnu, ktorá upúta pozornosť v každej záhrade alebo pri bazéne. V horúcich dňoch sprcha poskytne chladivé osvieženie aj v kempe alebo chatke bez tečúcej vody.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Asi nikto si nevie predstaviť leto bez toho, aby si nevyrazil niekde k vode. Teraz však môžete ležať vo svojej záhrade, opaľovať sa, pracovať alebo hrať sa s deťmi a občas sa schladiť v záhradnej sprche. Ak nie ste majiteľom záhradného bazéna, sprcha bude pre vás ideálnym riešením v horúcich dňoch.  Záhradnú sprchu však rovnako ocenia aj majitelia bazéna. Použiť ju môžte pred alebo po plávaní v bazéne.

 

Štýlová záhradná sprcha má polyratanový stĺpik a dreveno-plastovú podlahu. Oba materiály sú známe svojou trvanlivosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom. Sprcha, ktorá odolá pôsobeniu slnka a dažďa, sa postará o chladivé osvieženie na vašom dvore. Otočná sprchová hlavica a nastaviteľný tlak vody zaisťujú pohodlné používanie. Sprcha musí byť postavená na suchom a nemrznúcom mieste.

 

 

Špecifikácie:

Farba: čierna a hnedá

Materiál stĺpika: Oceľový rám s práškovým nástrekom +  polyratan

Základný materiál: drevo-plastový kompozit (WPC)

Celkové rozmery: 60 x 80 x 214 cm (Š x H x V)

Rozmery základne: 60 x 80 x 4 cm (Š x H x V)

Výška trysky od zeme: 205 cm

Vlastnosti:

  • FarbaČierna