• Doprava Zadarmo

Elektrocentrála invertorová PM-AGR-2000IM

Množstvo:

809,00 € 

POWPM1165

Elektrocentrála s výkonom 2000 W, napätím 230V /50Hz, objemom palivovej nádrže 4L, napájanie na 95 alebo 98 bezolovnatý benzín a rozmerom 48 x 28 x 42 cm.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Generátor vyrába napätie 230V (2 zásuvky) a 12V DC kábel. Elektrocentrála je perfektné riešenie pre nedostatok elektriny v teréne. Jednotku môžme využiť v stavebníctve, v záhrade atď.

Dvojitá konverzia elektriny poskytuje čistú sínusoidu, ktorá umožňuje použitie generátorov pre spoľahlivú prevádzku elektroniky, počítačov, elektronických meracích prístrojov, zdravotníckych zariadení, kotlov atď. Táto technológia prispôsobuje otáčky motora aktuálnemu zaťaženiu agregátu. Agregát je vybavený voltmetrom a poistkami. Jednotka má snímač hladiny oleja, ktorý automaticky vypne motor v prípade jeho príliš nízkej hladiny. Ručné spúšťanie agregátu - pomocou lana. Keď je k zariadeniu pripojených málo zariadení, generátor pracuje pri nižších otáčkach, čím šetrí palivo a predlžuje životnosť a pracovný čas. Keď sa zvýši dopyt po výkone, zvýšia sa aj otáčky motora, aby dodal dostatok energie.

Gumové tlmiče veľmi dobre redukujú prenos vibrácií z motora do skrine generátora. Agregát je poháňaný jednovalcovým dvojtaktným motorom s výkonom 2 HP. Vďaka vysokému výkonu motora si agregát udrží otáčky aj pri špičkovom zaťažení. Generátor produkuje vysokofrekvenčný striedavý prúd až do 20 kHz, potom presný menič premieňa striedavý prúd na jednosmerný prúd. Nakoniec invertor premení jednosmerný prúd na kvalitný striedavý prúd 230 V 50 Hz vo forme čistej sínusoidy. Nádrž má približný ukazovateľ hladiny benzínu. Sitko inštalované v palivovej nádrži účinne zachytí pevné nečistoty, ktoré môžu byť v palive.

 

Technické parametre:

Vyrobená elektrina: 230 V / 50 Hz a 12 V DC - 8,3 A

Výkon striedavého prúdu: 2 kW

Konštantný striedavý výkon: 1,7 kW

Objem motora: 79,7 cm³

Bezpečnostný spínač

Objem palivovej nádrže: 4 l

Výkon motora: 3,5 HP

Motor: vzduchom chladený štvortaktný

Senzor tlaku oleja

Objem olejovej nádrže: ~ 0,35 l

Stabilizátor napätia AVR

Priemerná spotreba paliva: cca 400 g / kWh

Rozmery: 48 x 28 x 42 cm

Hmotnosť: 23 kg

Hladina akustického výkonu Lwa: 96 dB

Vlastnosti:

  • FarbaSivá