• Doprava Zadarmo

Plazmová rezačka 50A (IGBT) PPM-PP-50L

Množstvo:

300,30 € 

POWPM0800

Plazmová rezačka 50A (IGBT) PPM-PP-50L

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Reduktor tlaku so sifónom a manometrom umožňuje zvoliť vhodný tlak plynu. Rukoväť frézy je vybavená prídavným káblom pre bezkontaktné zapaľovanie v režime HF (High Frequency).

Plazmová rezačka Powermat PM-PP-50L umožňuje rezať elektricky vodivé materiály ako sú nelegované, legované, ušľachtilé ocele, hliník, meď, nikel alebo liatina. Zariadenie je vyrobené technológiou IGBT. Táto technológia, ako žiadna iná, zaisťuje najvyššiu účinnosť. V porovnaní s množstvom spotrebovanej elektriny získame viac ako úmerné množstvo výkonu. Rezný prúd je veľmi stabilný, čo zaručuje vysokú kvalitu rezu. Vďaka technológii IGBT je zariadenie ľahké a kompaktné. Umožňuje rezanie prúdom až 50 ampérov v 60-percentnom zaťažení, čo umožňuje rezať materiály s hrúbkou až 12 mm.

Okrem toho zariadenie iniciuje oblúk v režime HF (High Frequency Ignition) - pojem definuje bezkontaktné zapálenie elektrického oblúka pomocou vysokej frekvencie, čo umožňuje vytvorenie čistého východiskového bodu.

 

Výhodou plazmového rezania s použitím stlačeného vzduchu je možnosť rezania vysokou rýchlosťou pri zachovaní vysokej kvality povrchu rezu. Možnosť rezania bez pálenia tenkých materiálov a malá rezná medzera sú ďalšie výhody plazmového rezania. Použitie drahého plynu nie je potrebné. Použitie bežného stlačeného vzduchu a jednoduchá obsluha zaručujú bezproblémové použitie v oblastiach konštrukcií karosérií, nádrží, oceľových konštrukcií, kúrenia, klimatizácie ako aj v oblasti sociálnych zariadení a iných inštalácií.

 

Vďaka správne navrhnutej rukoväti je plazmové rezanie presné a pre obsluhu bez únavy. Zváracie káble pripojené k rukoväti sú navyše pokryté špeciálnym opletením, ktoré ich chráni pred vonkajšími faktormi a zároveň uľahčuje ich organizáciu počas práce. Pohodlný a prehľadný ovládací panel prístroja umožňuje jeho ovládanie aj s nasadenými zváračskými rukavicami.

 

Výhodou frézy je jej mobilita. Nízka hmotnosť spolu s kompaktnými rozmermi a pohodlnou - stabilnou rukoväťou na prenášanie výrazne zvyšujú komfort práce. Zariadenie je chladené vysokorýchlostným ventilátorom. Tepelný spínač odpojí zariadenie v prípade prekročenia prípustného pracovného cyklu pre daný zvárací prúd, čím sa zabráni prehriatiu rezačky.

 

Technické parametre:

 

Model: PM-PP-50L

Napájanie: 230 V / 50 Hz

Napätie naprázdno: 230 V

Spotreba energie: do 6,5 kVA

Typ: Plazmová rezačka

Typ zapaľovania: HF (bezkontaktné)

Hĺbka separačného rezu: 15 mm

Kvalitná hĺbka rezu: 10 mm

Rozsah rezného prúdu: 20 - 50 [A]

Rozsah prevádzkového napätia: 88-100 [V]

Rezný prúd pri 100% pracovnom cykle: 39 A.

Menovitý pracovný cyklus: 60 %

Potrebný tlak vzduchu: 3,5 - 5 [bar]

Spotreba vzduchu: 120 l / min

Technológia: IGBT

Rozmery vykrajovača: 46x15x30 [cm]

Čistá hmotnosť: 5,9 kg

Hrubá hmotnosť: 9 kg

 

Sada obsahuje:

 

rezačka

originálne balenie

hmotnosť kábla - 200 cm

držiak plazmového rezania - 405cm

plynová hadica - 200 cm

namontovateľný redukčný ventil s manometrom