Obliečky na vankúše hnedej farby s mačkou a malým mačiatkom

5,90 € 

MARJR-086

Hľadáte obliečky na vankúše, ktoré sú originálne s jedinečným vzorom alebo motívom? Chcete si vynoviť vašu izbu dekoratívnymi obliečkami na vankúše, ktoré každej vašej návšteve vyrazia dych svojou originalitou? Tak ste tu správne. 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Obliečky na vankúše s potlačou 3D
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

Ponúkame Vám dekoratívne obliečky na vankúše s 3D motívom inšpirované najnovšími módnymi trendami. Pri výrobe sa používajú inovatívne výrobné technológie, ktoré zaručujú dlhú životnosť a stálosť materiálu. Obliečky sú výrobené z hodvábnej tkaniny, ktorá sa neleskne, nesvieti a nieje klzká. 

K obliečkam na vankúše vám ponúkame aj samotné vankúše a ku krásným motívom si možte dokúpiť aj závesy, záclony a prehozy na posteľ. Všetko si to môžte spolu zladiť podľa seba a vynoviť si vaše bývanie. 

 

Rozmer: 40 x 40cm 

Tolerancia rozmerov + / - 3%

Materiál: 100% polyester 

 

Okrem toho, že vám táto obliečka na vankúš môže pomôcť vynoviť a skrášliť váš domov, tak ju môžete použiť aj ako originálny darček, ktorý určite poteší vašich blízkych. 

Vlastnosti:

  • FarbaHnedá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie