Antialergické biele vankúše 60 x 70 cm

7,90 € 

ROOPOD-60X70

Hľadáte vankúše, ktoré sú vzdušné, mäkké a dlhodobo držia svoj tvar? Chcete si vynoviť Vašu izbu a okrem obliečok na vankúše hľadáte aj samotný vankúš? Tak ste tu správne!

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Vankúše
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

  

Ponúkame Vám ľahké antialergické vankúše, ktoré bránia rastu mikroorganizmov, roztočov a plesní. Pri výrobe sa používajú inovatívne výrobné technológie, ktoré zaručujú dlhú životnosť a stálosť materiálu. Povrchová vrstva vankúša je vyrobená z veľmi tenkých vláken polyestru a polyamidu, vďaka ktorým sú vankúše mäkké, trvácne a príjemné na dotyk. Môžete ich jednoducho prať a medzi ďalšie výhody patrí aj rýchle schnutie.

K týmto vankúšom Vám ponúkame aj samotné obliečky na vankúše, posteľné obliečky a biele antialergické paplóny, ku ktorým si môžete skombinovať aj závesy, prehozy na posteľ alebo teplé deky. Vynoviť si svoje bývanie nikdy nebolo ľahšie!  

 

Rozmer: šírka 60 x dĺžka 70 cm 

Výplň: silikónové vlákno

Povrchový materiál: 100% mikrovlákno

Balenie: plastové vrecko

 

 

 

Okrem toho, že Vám tento vankúš môže pomôcť vynoviť a skrášliť Váš domov, môžete ho spolu s posteľnými obliečkami a paplónmi použiť aj ako originálny darček, ktorý určite poteší Vašich blízkych. 

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaBiela
  • MotívBez motívu

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie