Štýlová kvetovaná taburetka do obývačky

31,90 € 

AMBER 02

Určite každý z nás dá za pravdu tomu, že bývanie, v ktorom sa budete cítiť ako ryba vo vode je to najdôležitejšie pre každého človeka. Dosiahnuť takýto pocit môžete práve bytovými doplnkami, ako sú napríklad taburetky. Vybrať si môžete z rôznych farieb a štýlov v kreatívnych dizajnových prevediach. Spĺňajú nielen estetický a dekoratívny vzhľad, ale taktiež majú aj praktické využitie.



Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Taburetky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Každý z nás má vo svojom byte či dome obľúbené miestečko, ktorého súčasťou môže byť kreslo, gauč, taburetka, či obľúbená šálka na kávu. Práve takého maličkosti dotvárajú príjemný a teplý pocit domova, kde po náročnom dni sa môžete cítiť príjemne. Jednou z takýchto drobností môže byť aj taburetka, ktorou si môžete spestriť a zútulniť svoje “hniezdočko”. Nezáleží na tom či bývate v staršom alebo si práve zariaďujete nové bývanie podstatou je, že každá dekorácia alebo skrášľovanie Vám vždy prinesie pozitívnu zmenu.

 

Taburetky Vám okrem dekoratívneho významu prinesú aj praktické využitie, ako napríklad miesto na sedenie alebo ako podložka pod nohy, keď si potrebujete oddýchnuť. Tiež Vám môžu poslúžiť ako úložný priestor. Vybrať si môžete z rôznych farieb či dizajnových prevedení. Keďže sú ľahko prenosné môžete ich využívať v akomkoľvek priestore. Najčastejšie sú obývané v obývačkách, ale svoje miesto majú aj na chodbách, keď slúžia ako pomoc na sedenie pri obúvaní. Prinášame Vám aj malú radu. Ak si chcete spestriť a oživiť daný priestor, je vhodné, aby ste si vybrali taburetku v kontrastných farbách ako je Vaša sedačka.

 

 

Výška:  40 cm

Priemer:  30 cm

 

drevo, bavlna, polyester

 

Nôžky sú vyrobené z dreva a taburetka je čalúnená. 

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  

Vlastnosti:

  • FarbaRužová
  • MotívVintage

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie