Štvorcové dekoračné zrkadlo s ornamentom

Množstvo:

18,10 € 

FLEL31

Zrkadlá sa kedysi používali len na to, aby sme si prezreli ako vyzeráme či všetko, čo máme na sebe spolu pekne ladí. S dekoračnými zrkadlami, ktoré si v interiéri rozmiestnite tak, ako sa Vám to páči, môžete tiež Váš domov špeciálnym spôsobom doladiť a spestriť.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Zrkadlá sú dekoračným prvkom, ktorý vynikne v každej domácnosti. Ich štvorcové a obdĺžnikové tvary môžete kombinovať a tiež z nich na stene vyskladať rôzne ornamenty. Tým, že tieto zrkadlá sa na stenu nevešajú klasickým spôsobom, ale lepia sa na ňu špeciálnou lepiacou páskou, ktorá je súčasťou balenia, neostávajú po nich žiadne nežiadúce diery v stene. Obavy, že zrkadlo sa uvoľní, spadne a rozbije sa sú zbytočné. Tieto zrkadlá sú totiž vyrobené z akrylového skla, ktoré je oproti klasickému sklu omnoho ľahšie a nerozbitné. Dekorovať nimi pokojne môžete aj detskú izbu bez toho, aby tam bolo akékoľvek riziko poranenia.


Dizajnové zrkadlá jednoduchších vzorov ale aj zaujímavých motívov je možné umiestniť v každom kúte Vašej domácnosti. Snáď neexistuje miesto, kam by sa nehodili. Zrkadlá urobia vo Vašom interiéri divy, opticky ho oživia, zväčšia, dodajú mu moderný vzhľad. Všetko bez toho, aby to zaťažilo Vás či Vašu peňaženku.


 

Šírka: 30 cm

Výška: 30 cm

Hrúbka: 3 mm

Počet dielov: 1

 

 

Dekoratívne zrkadlá sú vyrobené z talianského akrylového skla. Zrkadlá sú ľahké, nerozbitné a odraz v nich je mierne skreslený. Tieto zrkadlá sú vhodné len na dekoračné účely.


c


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  

Ochrana materiálu a montáž: zrkadlo na stenu aplikujete jednoducho, a to pomocou silnej obojstrannej lepiacej pásky, ktorá je umiestnená na zadnej strane zrkadla. K tomu, aby ste dosiahli dokonalý a presný ornament Vám pomôže šablóna a návod, ktorý nájdete v balení. Na povrchu zrkadla je tiež nalepená ochranná fólia, vďaka ktorej sa zrkadlo v krabici nepoškriabe. Po umiestnení zrkadla na stenu odporúčame túto ochrannú fóliu zo zrkadla odlepiť.


nn


Balenie: dávame si záležať na tom, aby ste tovar, ktorý si objednáte, obdržali bez poškodenia. Zrkadlá preto balíme do hrubej kartónovej krabice.


vv

Vlastnosti:

  • MotívModerný