Lampa na nočný stolík v modernom dizajne

25,90 € 

BONNIE LAMP 01A

Stolové lampy sú výborným doplnkom interiéru. Svojím originálnym dizajnom sa Vám v izbe budú vynímať ako štýlová dekorácia. Stolné lampy zároveň vnesú príjemné svetlo domova do každého kúta Vašej domácnosti. Lampy na keramickom, moderne prepracovanom podstavci, zaujmú a potešia každé oko.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Stolové lampy
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Stolnými lampami si v domácnosti viete navodiť príjemnú atmosféru. Takéto lampy často vytvárajú v izbe pohodovú atmosféru, pri ktorej si dobre odpočiniete po ťažkom dni. Výhodou stolových lámp je, že si ich dokážete veľmi rýchlo a ľahko premiestniť z jedného stola na iný či dokonca preniesť z izby do izby.


Moderné lampy v originálnom dizajne sa ideálne hodia ako dekoračné lampy do obývačky, ale tiež ako nočné lampy do spálne. Lampy na nočnom stolíku môžete zladiť so zariadením Vašej spálne alebo nimi, naopak, dokážete vytvoriť kontrastný prvok a budú sa tak na stolíku vynímať o to viac. V prípade, ak dekoračné lampy postavíte do obývačky, kde je intenzita návštev vyššia, určite zožnete pochvalné komplimetny na túto praktickú ale aj dizajnovú dekoráciu.

 

 

hlinená keramika


 

Výška: 28 cm

Dĺžka: 15 cm

Šírka: 15 cm

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Napájanie: 220-240 V

Výkon: 40 W

Dĺžka kábla je 100 cm.

Lampa neobsahuje žiarovku. 

Vlastnosti:

  • FarbaČierna
  • MotívModerný