Veľký rohový stôl HERO 7.0 v bielej farbe

168,80 € 

183,00 €

-8%

HUZHERO-7-0-WHITE

Kancelarský stôl je neodmysliteľnou súčasťou pracovní, obývacích či študentských izieb. Náš herný stôl je oproti klasickému písaciemu stolu vybavený mnohými doplnkami, ktoré ocení každý hráč. Vyberte si podľa vlastných požiadaviek ten najvhodnejší. 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Stolíky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Rozumné využitie priestoru je kľúčové pri zariaďovaní každého interiéru. Herný stôl Hero 7.0 je vďaka vrchnej časti v tvare L nielen praktický, ale predovšetkým nastaviteľný. Nie náhodou má pracovná doska charakteristický tvar „L“. Dobre premyslený dizajn zväčšuje množstvo priestoru, ktorý môžeme využiť pri práci alebo štúdiu. Vďaka tomu je všetko vždy po ruke.

 

Prečo si vybrať HERO 7.0?

Pracovná doska s carbon flex povrchom je nezničiteľná! Doska stola je pokrytá špeciálnym povlakom podobným uhlíku. Povrch stola je tak odolný voči poškriabaniu a nečistotám a zároveň skvele vyzerá. Stolová doska s hrúbkou 15 mm, vyrobená z odolnej HDF PVC dosky, zaistí odolnosť a stabilitu aj pri veľmi vysokom tlaku. V závislosti od vašich preferencií je možné písací stôl zostaviť dvoma spôsobmi: so širším nadstavcom vľavo alebo vpravo. Celý proces je veľmi jednoduchý.

Stôl má strategicky umiestnený vstup na usporiadanie káblov. Súčasťou je aj pohodlný a praktický držiak na slúchadlá a držiak na nápoje. Oba je možné sklopiť pod stôl, ak ich momentálne nevyužívate. 

 

Špecifikácie:

Výrobca: Huzaro

Model: Hero 7.0 WHITE

Konštrukcia: Rohová

Doska stola: 154 x 117

Hrúbka dosky stola: 15 mm

Držiaky: na slúchadlá, na nápoje

Vstup pre káble

Nohy: Nastaviteľné

Vlastnosti:

  • FarbaBiela

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie