Praktický biely herný stôl HERO 1.8 s ružovou konštrukciou

77,90 € 

99,00 €

-21%

HUZHERO-1-8-PINK

Kancelarský stôl je neodmysliteľnou súčasťou pracovní, obývacích či študentských izieb. Náš herný stôl je oproti klasickému písaciemu stolu vybavený mnohými doplnkami, ktoré ocení každý hráč. Vyberte si podľa vlastných požiadaviek ten najvhodnejší. 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Stolíky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Hero 1.8 je herný stôl, ktorý dokonale zapadne do malého priestoru. Je praktický na použitie, ale s herným charakterom a jedinečným dizajnom. Kombinácia výraznej farby nôh s odolnou stolovou doskou, ktorá je napriek svojim kompaktným rozmerom veľmi priestranná a zmestia sa na ňu všetky potrebné veci.

 

Aké sú výhody herného stola Hero 1.8?

Vrchná doska  herného stola vyrobená z odolnej MDF  je pokrytá kvalitným čiernym matným laminátom, vďaka čomu je stôl odolný, praktický a skvele vyzerá. Bez problémov znesie záťaž každodenného používania. Rám stola je vyrobený z ocele, ktorá odolá veľkej záťaži. Kovová konštrukcia zaručuje dlhodobú odolnosť a stabilitu  stola.

Huzaro Hero 1.8 má dva otvory na usporiadanie káblov. Vstupy sú namontované symetricky na oboch stranách stola, vďaka čomu bude vaš herný stôl bez ohľadu na inštaláciu vždy pôsobiť usporiadane. Súčasťou je aj pohodlný a praktický držiak na slúchadlá a držiak na nápoje.

 

Špecifikácia:

Výrobca: Huzaro

Model: Hero 1.8

Doska stola: 100 cm x 60 cm

Hrúbka dosky stola: 15 mm

Výška od podlahy po vrch: 70 cm

Zosilnená konštrukcia

Držiaky: na slúchadlá, na nápoje

Nohy: nastaviteľné

Vlastnosti:

  • FarbaBiela

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie