Herný stôl HERO 2.5 s RGB LED osvetlením

142,30 € 

149,00 €

-4%

HUZHERO-2-5-RGB

Kancelarský stôl je neodmysliteľnou súčasťou pracovní, obývacích či študentských izieb. Náš herný stôl je oproti klasickému písaciemu stolu vybavený mnohými doplnkami, ktoré ocení každý hráč. Vyberte si podľa vlastných požiadaviek ten najvhodnejší. 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Stolíky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Odolný, praktický, funkčný - to je herný stôl Hero 2,5 RGB! To je však len polovica výhod. Herný dizajn, povrchová úprava z uhlíkových vlákien a RGB LED osvetlenie. Tieto vlastnosti Hero 2.5 RGB sú pútavé a robia produkt výnimočným. Funkčnosť a herný wow efekt sú zárukou spokojnosti.

 

Vysoká kvalita a prepracovaný dizajn s osvetlením? Túto kombináciu jednoznačne spĺňa model Hero 2,5 RGB!

RGB LED pásiky na okrajoch dosky stola dodávajú stolu úžasný herný charakter. Osvetlenie je ovládané pohodlným diaľkovým ovládačom, ktorý umožňuje výber farieb a špeciálnych RGB efektov. Doska stola je pokrytá špeciálnym povlakom Carbon Flex podobným uhlíku. Ide o mimoriadne praktické riešenie, stolová doska je odolná voči poškriabaniu a nečistotám a zároveň skvele vyzerá. Doska s hrúbkou 25 mm, vyrobená z odolnej MDF dosky, zaistí odolnosť a stabilitu aj pri veľmi vysokom tlaku.

Držiaky na slúchadlá a nápoje zabezpečujú plocha stola organizovanú a zvyšujú bezpečnosť zariadenia. Držiak na slúchadlá vám umožní mať slúchadlá vždy na dosah. Stôl má dva otvory na usporiadanie káblov. Vstupy sú namontované na oboch stranách stola.

 

Špecifkácia:

Výrobca: Huzaro

Model: Hero 2.5 RGB

Konštrukcia: oceľová

Osvetlenie: RGB LED

Doska stola: 120 cm x 60 cm

Hrúbka dosky stola: 25 mm

Výška od podlahy po vrch: 75 cm

Držiaky: na slúchadlá, na nápoje

Nohy: Nastaviteľné, zosilnené

Vlastnosti:

  • FarbaČierna