Kvalitný herný stôl s RGB LED osvetlením

163,30 € 

179,00 €

-9%

HUZHERO-5-0-RGB

Kancelarský stôl je neodmysliteľnou súčasťou pracovní, obývacích či študentských izieb. Náš herný stôl je oproti klasickému písaciemu stolu vybavený mnohými doplnkami, ktoré ocení každý hráč. Vyberte si podľa vlastných požiadaviek ten najvhodnejší. 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Stolíky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Herný stôl Huzaro Hero 5.0 v RGB verzii ponúka najlepšiu kombináciu funkčnosti s RGB dizajnom a efektom. Extrémne odolný a zároveň praktický a vybavený mnohými vymoženosťami, Hero 5.0 RGB uspokojí aj tých najnáročnejších fanúšikov hier. Pracovný priestor vám umožňuje slobodne sa venovať všetkým Vašim aktivitám. RGB osvetlenie vytvára jedinečnú atmosféru, ktorú môžete vždy rýchlo upraviť pomocou pripojeného diaľkového ovládača.

 

Hľadáte kvalitný herný stôl s osvetlením? HERO 5.0 je jednoznačným favoritom!

Osvetlenie je ovládané pohodlným diaľkovým ovládačom, ktorý umožňuje výber farieb a špeciálnych RGB efektov. Osvetlenie je tiež možné kedykoľvek vypnúť, ak ho nechcete používať. RGB LED pásiky na okrajoch dosky stola dodávajú stolu úžasný herný charakter. Doska stola je pokrytá špeciálnym povlakom Carbon Flex podobným uhlíku. Ide o mimoriadne praktické riešenie, stolová doska je odolná voči poškriabaniu a nečistotám a zároveň skvele vyzerá.

Špeciálny nadstavec vám umožní správne umiestniť monitor tak, aby používateľ pri trávení času pred počítačom neskláňal hlavu a zachovával správne držanie tela. Nadstavec zväčšuje pracovnú plochu stola a zlepšuje ergonómiu. Stôl má symetricky umiestnené vývodky pre káble, vďaka ktorým si každý môže vyskladať celé pracovisko podľa seba. Vstup na pravej strane stola je navyše vybavený tromi USB 2.0 zásuvkami pre nabíjanie zariadení. Držiaky na slúchadlá a nápoje pomáhajú udržiavať plochu stola organizovanú a zvyšujú bezpečnosť zariadenia. Súčasťou stola je držiak diskov a podložiek, ktorý vám umožní usporiadať vaše obľúbené predmety.

 

Špecifkácia:

Výrobca: Huzaro

Model: HERO 5.0 RGB

Konštrukcia: stabilný rám, oceľová konštrukcia 

Osvetlenie: RGB LED

Doska stola: 120 cm x 60 cm

Nadstavec na monitor: 120 cm x 15 cm

Hrúbka dosky stola: 2,5 cm

Výška od podlahy po vrch: 69,5 cm

Držiaky: na slúchadlá, na nápoje, na CD

Nohy: nastaviteľné

Vlastnosti:

  • FarbaČierna