• Doprava Zadarmo

Ergonomický elektrický stôl s nastaviteľnou výškou stola a LED panelom

Množstvo:

347,30 € 

399,00 €

-13%

HUZHERO-9-0

Kancelarský stôl je neodmysliteľnou súčasťou pracovní, obývacích či študentských izieb. Náš herný stôl je oproti klasického písaciemu stolu vybavený mnohými doplnkami, ktoré ocení každý hráč. Vyberte si podľa vlastných požiadaviek ten najvhodnejší. 

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Model Hero 9.0 je ideálny pre všetky činnosti, pri ktorých trávime veľa času. Dlhé hranie, dlhé učenie sa alebo práca na plný úväzok – každá z týchto činností je pohodlnejšia, keď je náš priestor ergonomický a zmena polohy vyžaduje iba jedno tlačidlo. Pohodlné sedenie alebo natiahnutie chrbta? Nemusíte si vyberať, Hero 9.0 je písací stôl, pri ktorom pohodlne zaujmete akúkoľvek pozíciu.

 

Pokiaľ hľadáte kvalitný rohový stôl, HERO 9.0 je skvelou voľbou! Prečo?

Vďaka tvaru stolovej dosky Hero 9.0 dokonale zapadne do Vašej izby. Premyslený dizajn zväčšuje množstvo priestoru, ktorý môžete využiť pri práci alebo štúdiu. Výška stolovej dosky sa reguluje ovládacím panelom. Výhodou je veľký rozsah nastavenia výška dosky stola od 72 do 120 cm. Vďaka možnosti pamäte sa môžete jednoducho vrátiť k predtým nakonfigurovaným obľúbeným nastaveniam stola. Panel je umiestnený na ergonomickom mieste, ktoré je vždy po ruke. LED displej zobrazuje aktuálnu výšku stola s presnosťou na 1 cm. Vďaka USB portu vám panel umožní pohodlne nabíjať Váš telefón či tablet. 

Vrchná doska s hrúbkou 20 mm, vyrobená z odolnej MDF dosky, zaisťuje bezpečné používanie stola. Vrchného zaťaženia sa báť nemusíte, pretože aj pri vysokom tlaku zaručuje stabilnú a pohodlnú prácu. Špičkový motor zaisťuje plynulý pohyb aj naloženej (celková hmotnosť až 80 kg) dosky stola. Stôl má dva otvory na usporiadanie káblov. Vstupy sú namontované na oboch stranách stola. Stôl ma zabudovaný pohodlný držiak na nápoje a praktický držiak na slúchadlá. 

 

Špecifkácia:

Výrobca: Huzaro

Model: HERO 9.0

Konštrukcia: elektrická, zosilnená

Ovládanie: LED ovládací panel

Vrchná výška: min 72 cm - max 120 cm

Doska stola: 140 cm x 60 cm

Nosnosť stola: do 80 kg

Hrúbka dosky stola: 2 cm

Držiaky: na slúchadlá, na nápoje

Montáž: obojstranná

Nohy: nastaviteľné

Vlastnosti:

  • FarbaČierna