Step na fitness cvičenie čierno-zelený

Množstvo:

24,90 € 

28,50 €

-13%

MULGB-AS-SML

Step je univerzálna posilňovacia pomôcka, vďaka ktorej budete vykonávať množstvo aeróbnych a intervalových cvičení a dokonca aj silových cvičení s využitím doplnkového náradia. Cvičenie vám umožní postarať sa o zdravú a štíhlu postavu.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Bezpečnosť pri tréningu je veľmi dôležitá, preto je povrch nášľapu pokrytý matným materiálom s vhodnou textúrou. Vďaka tomu si pri cvičení zachovávate plnú stabilitu a nohy sa vám po platforme nešmýkajú. Výšku kroku môžete prispôsobiť práve vykonávaným cvikom. To umožňuje správny výber intenzity tréningu, čo prispieva k ešte rýchlejším výsledkom. ETAPA I - výška 10cm ETAPA II - výška 15 cm. Špeciálne vystužený materiál zaisťuje odolnosť celej platformy na dlhé roky používania. Gumové nožičky zaisťujú, že stupienok zostane po celý čas na svojom mieste a počas tréningu sa nepohne ani pri intenzívnych skokoch.

Na sociálnych sieťach nájdeme množstvo videí s hotovými tréningami s využitím stepu, ktoré nám umožnia začať cvičiť jednoducho a bezpečne. Tu je niekoľko základných cvičení: Drepy, Dipy, Skákanie z nohy na nohu, Plošinové skoky, Cvičenie s použitím činiek.

 

ŠPECIFIKÁCIE:

Farba: Čierna / Zelená

Počet krokov: 2

Dĺžka: 67 cm

Šírka: 27 cm

Výška: 10/15 cm

Použitie: domáci / aeróbny / kondičný tréning

Značka: ModernHome

Vlastnosti:

  • FarbaČierna