Luxusné koberce ružové so zlatým ornamentom 160 x 230 cm

56,90 € 

TUTSHG-08043

Koberce do bytu si nevyberáme na krátko. Väčšinou je to investícia na dlhší čas. Preto by ste si mali vybrať nový koberec ktorý dokonale zapadne do celkového interiéru. Veľmi obľúbeným sa aj u nás stal škandinávsky štýl. Kvalitné koberce v tomto štýle sa vyznačujú jemnými neutrálnymi farbami a vzormi. Ak si teda chcete do domácnosti vniesť trocha svetla ste na správnom mieste.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Škandinávske koberce
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Škandinávsky dizajn, z ktorého už samotného názvu vyplýva, že je inšpirovaný trendmi, vzormi a materiálmi charakteristickými pre Škandináviu, si získava svoju priazeň aj v našich zemepisných šírkach. Štýl, ktorý odráža typickú klímu a prírodu severnej časti Európy, vytvorí aj napriek prevahe studených tónov vzácny pocit tepla a domácej pohody. Moderné koberce v škandinávskom dizajne vo veľkej miere pokrývajú geometrické motívy, pepito a cik - cak vzory. Škandinávske koberce do izby majú hlavne tlmené a neutrálne farby ako biela, hnedá, šedá alebo čierna, ale svoje miesto tu majú aj jemné pastelové farby v odtieňoch zelenej, staro ružovej prípadne modrej.

 

Nebojte sa však kombinovať. Dovolené sú aj výrazné farby ktoré vyniknú v priestore. Jedná sa hlavne o jasnú žltú alebo horčicovú farbu ktoré dodajú Vašej domácnosti šmrnc. Neprekrývajte veľkým kobercom celú podlahu, pri tomto štýle je dôležitá čistota a farba dreva a koberec do obývačky alebo spálne by mal byť už len čerešničkou na torte. K neodmysliteľnej súčasti dizajnu patria aj rôzne textílie, deky alebo prikrývky ktoré Vás zahrejú a Vášmu interiéru prinesú nový rozmer vďaka odlišným materiálom. Severský štýl je praktický a preto viac ako na dekorácie vsádza na funkčnosť.



 

šírka 160 cm x dĺžka 230 cm


Vrchná vrstva koberca je vyrobená z technologicky vyspelého mikrovlákna.


 

Tolerancia rozmerov + / - 3%


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení. 

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaRužová
  • Rozmery160 x 230 cm

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie