Škandinávske závesy sivej farby

17,10 € 

ROO5902963475039

Hľadáte závesy, ktoré spravia z Vašej izby úplne nové miesto? Kúpte si tento hotový záves v škandinávskom štýle a vychutnávajte si výhľad, aký nemá vo Vašom okolí nikto. Budete v nemom úžase z elegancie a vzorov týchto závesov, ktoré svojím moderným vzhľadom zmenia miestnosť na nepoznanie. 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Škandinávske hotové závesy
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Tieto závesy sú inšpirované najnovšími módnymi trendmi charakteristickými pre severské krajiny, ktoré svojím dizajnom dokážu zaujať aj každého náročného zákazníka. Samotná výroba prebieha modernou technológiu, pri ktorej je zaručená kvalita a stálosť materiálov. Nie len Vy, ale tiež každá Vaša návšteva bude ohúrená nezameniteľným a vkusne vyzerajúcim škandinávskym štýlom a motívmi, ktoré doslova vyrážajú dych. Tieto hotové závesy sú vhodné do obývačky, kuchyne, spálne alebo aj hosťovskej či detskej izby. Kreativite sa medze nekladú.

 

Okrem týchto závesov si v našom eshope môžete dokúpiť aj prehozy na posteľ, obliečky na vankúše, koberce a luxusné deky, ktoré Vám budú ladiť k týmto závesom. Záleží len na Vás, ako si doladíte svoj domov. Moderný dizajn a farebné kombinácie dodávajú krásu celej miestnosti. Už Vám nič nebráni byť svojim vlastným dizajnérom. Záves je možné nariasiť a zavesiť na tyč, čo Vám umožňujú kovové krúžky. Vďaka vysoko kvalitným materiálom a solídnemu spracovaniu je výrobok veľmi odolný  v priebehu používania, je umývateľný a ľahko sa žehlí.

 

 

Rozmer jedného závesu je: Šírka 140 cm a Dĺžka 250 cm

 

 

100%  polyester

 

Tolerancia rozmerov + / - 3%

Cena je za 1ks (jeden záves).

Spôsob zavesenia: kovové krúžky na tyč

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaSivá
  • Rozmery140 x 250 cm
  • MotívModerný

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie