• Doprava Zadarmo

Sedacia súprava TORONTO do tvaru U sivej farby 310 x 200 cm

Množstvo:

1 039,00 € 

1 289,00 €

-19%

ADAGCHD-GRAY

Sedačka TORONTO je pre Vás tou správnou voľbou, ak hľadáte modernú, jednoduchú a nadčasovú sedačku. Sedacia súprava sa bude úžasne hodiť do každej obývačky, vďaka svojmu univerzálnemu štýlu. 

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Sedacia súprava TORONTO je moderná a dokonalo bude reprezentovať vašu obývačku, krásne ju oživí a dodá vášmu interiéru celistvosť. Vďaka možnosti výberu sedačky vo viacerých farbách si ju dokážete úžasné zladiť s vaším interiérom. Sedačkou si dokážete interiér aj oživiť, vďaka jej dominantnosti v miestnosti.

Nechajte sa rozmaznávať sedaciou súpravou TORONTO a užívajte si relaxovanie. Výhodou tejto sedacej súpravy je jej starostlivé a precízne spracovanie, moderný a zároveň elegantný dizajn, a to všetko v najvyššej kvalite akú Vám dokážeme ponúknuť. Na čalúnenie bola použitá látka  s vysokou pevnosťou a odolnosťou voči oderom. Výhodou je jednoduché čistenie v prípade zašpinenia. Ďalšou použitou látkou je eko koža, ktorá je syntetická s vysokou odolnosťou voči slnečnému žiareniu. Použité materiály sú, mimoriadne mäkké a príjemné na dotyk. Zvýšený komfort a odolnosť sedačky, vám zaisťuje kvalitná vlnová pružina s penou.

 

Špecifikácie:

Konštrukcia nábytku: drevo, drevotrieska 

Šírka: 310 x 200 cm

Možnosť rozloženia: áno

Typ látky: cop + ekokoža

Výplň: pena + vlnová pružina

Úložný priestor: áno

Funkcia spánku: áno (270 x 140 cm)

Potrebná montáž: áno

Vlastnosti:

  • FarbaSivá