Rohožka pred dvere s motívom psíka

15,10 € 

DYWWYC-PIES

Každý potrebuje mať pred svojimi dverami rohožku, na ktorej si očistí obuv pred vstupom do bytu či domu. Táto rohožka Vám vďaka jej rozkošnému motívu vyčaruje úsmev na tvári.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Rohožky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Rohožka pred dvere so psíkmi sa výborne hodí ako prvok vybavenia chodieb alebo predsiení. Krásne ozdobí vchod do bytu, a zároveň umožní udržiavať poriadok. Rohožka je vyrobená z odolného PVC materiálu a vyznačuje sa vysokou životnosťou a odolnosťou voči meniacim sa poveternostným podmienkam. Vďaka tomu je možné ju použiť vo vnútri aj mimo budov.

 

Nami ponúkaná rohožka pred vchodové dvere si dokonale poradí s rôznymi druhmi nečistôt. Vďaka nej z topánok odstránite blato, piesok, zvyšky snehu a iné nečistoty, ktoré sa tak nebudú rozširovať vo vnútri domu. Táto originálna vchodová rohožka osloví najmä deti a milovníkov psov. Prezentovaný model má pôvabnú potlač a módny nápis "welcome", takže priaznivo ovplyvní vzhľad okolia a bude pekným akcentom pre členov domácnosti a hostí.

 

 

Špecifikácie:

Hmotnosť: 1,40 kg

Tvar: obdĺžnik

Farba: viacfarebné

Zloženie: 100% PVC

Hrúbka: 5 mm

Vlastnosti:

  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie