• Doprava Zadarmo

Skladový pojazdný rebrík 3,38 m

1 229,00 € 

1 309,00 €

-6%

HIGF-SM-150

Rebrík - pojazdný, jednostranný, skladací, stupňový, hlinikový, nosnosť 150 kg, váha 19,00 kg

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Rebríky s plošinou
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Skladové rebríky predstavujú rad produktov určených na profesionálne použitie. Používajú sa najmä v skladoch, ale aj v mnohých iných odvetviach. Používatelia ich oceňujú predovšetkým pre multifunkčnosť, kompaktnosť a bezpečnosť používania.

 

S týmto rebríkom budete spokojný!

Skladový rebrík FARAONE zo série SM je rad profesionálnych skladových rebríkov vybavených kolieskami pre pohodlný pohyb konštrukcie. Tento model bol vyvinutý na prelome roku 2015 pre zákazníkov, ktorí hľadajú rebrík pre skladové práce za prijateľnú cenu. Skladový rebrík série SM je vďaka inovatívnym riešeniam produktom, ktorý spĺňa očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov. Super výhodou sú aj kolieska, ktoré Vám zabezpečia jednosuchý presun rebríka. Profesionálne skladové rebríky sú super pevné skladové schody s madlami, ktoré Vám zabezpečujú istenie pri práci.  Tieto skladacie skladové schodíky, ktoré sa výborne hodia pri skladových, priemyselných, stavebných a montážnych prácach. Stabilná a pevná konštrukcia, zaisťuje vysoký stupeň bezpečnosti.  Perfektný rebrík pre profesionálne použitie v stavebníctve a priemysle.

 

Špecifikácie:

Počet schodou: 6

Rozmery platformy:  52x62 cm

Hĺbka krokov: 10 cm

Dĺžka: 338 cm

Váha: 19,00 kg

Maximálna nosnosť: 150 kg


Vlastnosti:

  • Farbastrieborná

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie