• Doprava Zadarmo

Skladový pojazdný rebrík s jednostranným vstupom

1 849,00 € 

2 199,00 €

-16%

HIGF-PLS5

Rebrík- jednostranný, pojazdný, skladací, hlinikový, nosnosť 150 kg, hmotnosť 24kg

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Rebríky s plošinou
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Rebrík je praktícký a nenahraditeľný pomocník so širokou škálou využitia. Skladové rebríky predstavujú rad produktov určených na profesionálne použitie. Používajú sa najmä v skladoch, ale aj v mnohých iných odvetviach. Investori ich oceňujú predovšetkým pre multifunkčnosť, kompaktnosť a bezpečnosť používania.

 

Kúpu tohto rebríka určite neoľutujete!

Tieto rebríky sú pravou voľbou pre Vás, pretože sú ideálne pre prácu na miestach ako sú sklady, výrobné haly, obchodý, alebo aj dielne, no určite sa nestratí ani v domácnostiach. Protišmykové nožičky udržia rebrík stabilný na akomkoľvek povrchu. Konštrukcia rebríka je vybavená pevnými kĺbmi, ktoré umožňujú plynulú a rýchlu zmenu polohy rebríka. Výhodou nášho rebríka je aj jeho skladnosť, kedže po zložení nezaberá veľa miesta. Veľké a pevné oceľové spoje použité v našich rebríkoch sa vyznačujú vysokou pevnosťou, odolnosťou a spoľahlivosťou. V mnohých domácnostiach je nenahraditeľným pomocnik, a preto ho mnohí zákazníci považuju za nevyhnutnosť pri práci.

 

Špecifikácia:

Rozmery platformy:52 x 62cm

Výška platformy: 62m

Váha produktu: 24,00 kg

Vlastnosti:

  • Farbastrieborná

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie