Svetlo zelené prehozy na gauč

42,20 € 

MARKGF5

Ak pri zakúpení novej sedačky nechcete, aby sa Vám zničila alebo zašpinila, tak si zaobstarajte prehoz na gauč a kreslá, ktorý Vám poskytne nie len ochranu Vášho sedacieho nábytku, ale zároveň zútulní aj Vašu izbu. Stačí si len vybrať správny farebný odtieň.

 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Prehozy na sedacie súpravy
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

Nie len človek sa potrebuje zaodieť do oblečenia, ale takisto ak nechceme, aby naša sedačka sa po niekoľkých týždňoch používania zničila alebo zašpinila, tak ju potrebujeme prikryť. Máte doma malé deti, pri ktorých je Váš nábytok vystavený neustálemu nebezpečenstvu poškodenia? Alebo radi večeriate pred telkou? Škvrnám sa vyhne len málokto. Ak nastane takáto situácia, tak prehoz stačí jednoducho hodiť do práčky a Váš problém so škvrnami bude zažehnaný. Deky majú príjemný, našuchorený a mäkučký materiál, ktorý sa nezničí a nestratí na svojej kvalite ani po mnohých praniach, pretože sa nežmolkuje a nevypadávajú z neho vlákna. Vo Vašej izbe vytvorí aj  útulnú atmosféru, ktorá je typická pre hľadaný pocit domova. Vyberte si prevedenie najviac vyhovujúce Vašim estetickým potrebám. V ponuke máme prehozy na sedačky rôznych farebných variácií s modernou potlačou, ale aj bez nej.

 

Rozmer sady prehozov na sedačky:

- 1 ks šírka 160 x dĺžka 210cm

- 2 ks šírka 70 x dĺžka 160cm

 

Balenie: v elegantnom plastovom obale

Materiál: 100% polyester

 

 

Prehozy na sedačku sú skvelým tipom na pekný a praktický darček pre Vašich rodinných príslušníkov, ale tiež aj ako svadobný dar, pretože sú zabalené a dodávané v plastovej taške na zips.

Vlastnosti:

  • FarbaZelená
  • MotívBez motívu

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie