Prehoz na posteľ bielej farby s motívom večerného mesta

Množstvo:

65,60 € 

MARN40b-220x2

Uvažujete ako si vynoviť vašu spálňu za pár sekúnd bez zbytočne nákladných investícií? Potrebujete rýchlo zakryť vašu posteľ pre prípad že príde návšteva? Tu je riešenie.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

 

Prinášame Vám riešenie v podobe luxusných a moderných prehozov na posteľ ku ktorým si môžete doobjednať aj doplnky ako sú vankúše, teplé deky, posteľné obliečky 3D alebo hotové  tlačené závesy.

 

Materiál, ktorý sa používa na výrobu týchto prehozov je vysoko kvalitný, predlžuje životnosť a stálosť prehozu, je odolný , nežmolkuje sa, nezadrháva sa a je príjemný na dotyk. Aj pri opakovanom balení , vybaľovaní a následnom používaní sa prehoz nepokrčí.

 

Celý prehoz je zabalený v plastovom obale  (plastovej taške s rúčkou),  ktorá je skladná. Vďaka tomuto baleniu môžete prehoz použiť aj ako skvelý darček alebo prekvapenie pre vašich blízkych. Dá sa jednoducho skladovať, prenášať a hlavne vo vašej spálni vám nebude zaberať miesto po tom, ako ho vložíte do plastového obalu a zasuniete napríklad pod posteľ.

 

Ak si chcete posteľ zahádzať viacerými vankúšmi, môžete si ich u nás doobjednať.

V našom eshope  vám ponúkame okrem prehozov na posteľ aj celý rad ďalších doplnkov do domácností, ktorými si môžete elegantne a hlavne rýchlo z pohodlia domova farebne doladiť vašu spálňu alebo obývačku.

 

Neustále sa Vám snažíme prinášať nové vzory plné farieb a jedinečný štýl, takže každý produkt, ktorý si u nás zakúpite je unikátny, pretože dizajn produktov sa neustále obmieňa a každý týždeň nám pribúdajú nové vzory.

 

Materiál: 100% Polyester

Balenie prehozu: v plastovej taške na zips

 

 

Prehoz je vhodný aj ako darček, pretože je dodávaný v plastovom obale.

Darček k prehozu zdarma aj 2x ozdobné obliečky na vankúše v rozmeroch 50x60cm.

Zaujímavé doplnky