Prestieradlá na posteľ svetlo oranžovej farby

Množstvo:

16,10 € 

MARPRZA-9-MOR

Chcete, aby sa Vám na Vašej posteli dobre spalo a cítili sa dobre počas celej noci? Ponúkame Vám posteľné prestieradlá, ktoré sú príjemné na dotyk a Vám sa na nich bude pohodlne ležať.  Široká škála farieb a rozmerov Vám ponúka vybrať si vhodnú posteľnú plachtu, ktorá doladí Vašu spálňu do poslednej bodky. 

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

Posteľné prestieradlá sú vyrábané najmodernejšou technológiou, ktorá zaručí, že textília plachty sa pri opakovanom praní nezničí, nezbledne, nestratí svoju mäkkosť a pružnosť.   Plachty majú v leme všitú gumu, takže sa Vám nebudú počas spánku vysúvať z matraca, ale budú pevne na ňom držať celú noc. Už Vás každé ráno nebude trápiť žiadne naprávanie plachty. Prestieradlo je elastické a ľahko sa na matrac navlieka.  Ponúkame Vám ich v rôznych farbách a rozmeroch, takže ani tomu najhrubšiemu matracu nebude problém nájsť tú správnu veľkosť.

Materiál: 100% Bavlna

 

Posteľné prestieranie ako darček? Prečo nie! Ak chcete blízkemu podarovať posteľné obliečky, tak pribaľte k nim aj plachtu na posteľ a poistite sa, že všetko bude spolu pekne farebne ladiť.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaOranžová
  • MotívBez motívu

Podobné produkty

Vybrali sme pre Vás niekoľko alternatív, ktoré si zaslúžia pozornosť.