Tmavohnedé posteľné obliečky s levom

43,90 € 

MARP3D-368

Hľadáte luxusné posteľné obliečky s nadčasovým vzorom a živými farbami, ktoré za pár sekúnd dokážu vynoviť vašu spálňu? Ak patríte medzi tých, ktorí kladú dôraz na kvalitu a dlhú životnosť materiálu, tak potom ste tu správne.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

POSTEĽNÉ OBLIEČKY
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

Ak sa Vám doteraz vstávalo ráno ťažko z postele, tak teraz už  nebudete chcieť vstať vôbec. Prinášame Vám posteľné obliečky s unikátnym živým realistickým vzorom, ktoré sú zabalené v elegantnom plastovom balení. Tieto obliečky spravia z Vašej spálne úplne iný svet.

Obliečky sú vyrábané z prvotriedných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a stálosť farieb aj po opakovanom praní. Tým potešia aj náročných zákazníkov.

Tieto obliečky plnia nielen úžitkovú funkciu, na ktorú ste boli doteraz zvyknutí, ale  aj dekoratívnu. Každý, kto vzhliadne Vašu vynovenú spálňu zostane v nemom úžase. Môžete sa stať dizajnérom Vášho domova, pretože u nás si viete okrem posteľných obliečok zaobstarať aj prehozy na posteľ, hotové 3D závesy, luxusné deky a obliečky na vankúše. To všetko v živých 3D motívoch a realistických farbách.

 

Pranie: Odporúčame Vám prať pri teplote 30°C, nepoužívať chemické bielidlá a prať naruby.

Tolerancia rozmerov + / -2%.

Materiál: saténová bavlna (100% bavlna)

Balenie posteľných obliečok: v plastovej taške 

 

 

Tieto posteľné obliečky sú dodávané v elegantnom plastovom obale. Sú vhodné ako darček. Je to komplet posteľých obliečok zložený zo 3 častí.

K posteľným obliečkam sú pribalené aj obliečky na vankúše 2 kusy rozmer 70x80cm.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaHnedá
  • MotívPríroda a zvieratá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie