Francúzske posteľné prádlo s romantickým motívom 160x200 cm

33,30 € 

ROOPOS-PURE--38

Hľadáte luxusné obliečky s nadčasovým vzorom a pestrými farbami, ktoré oživia Vašu spálňu za malú chvíľu? Ak sa radíte medzi ľudí, ktorí si pri posteľnej bielizni dajú záležať na kvalite a dlhej životnosti materiálu, potom ste na správnom mieste.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

NOVÁ KOLEKCIA
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

V prípade, že sa Vám doteraz ráno vstávalo ťažko z postele, teraz už nebudete chcieť vstať vôbec. Prinášame Vám posteľné obliečky s jedinečným realistickým vzorom, ktoré sú balené v praktickom plastovom balení. Posteľné návliečky z tejto kolekcie spravia z Vašej spálne úplne iný svet. Obliečky na periny sú vyrábané z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a stálosť farieb aj po opakovanom praní. Aj nároční zákazníci budú s týmito návliečkami určite spokojní.

 

Tieto obliečky plnia okrem úžitkovej funkcie, na ktorú sme zvyknutí, aj dekoratívnu. Každý, kto uvidí Vašu spálňu zostane v nemom úžase. Ľahko sa u Vás doma stanete špičkovým dizajnérom, pretože u nás si viete okrem posteľných obliečok zaobstarať aj prehozy na posteľ, závesy, luxusné deky či obliečky na vankúše. To všetko v živých motívoch a farbách.


1 ks obliečka na paplón rozmer 160x200 cm  alebo 200x220 cm

2 ks obliečok na vankúše rozmer 60x70 cm

 

 

100% bavlna


Odporúčame Vám nepoužívať chemické bielidlá a prať naruby

Tolerancia rozmerov + / -3%

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaSivá
  • MotívModerný

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie