Mäkký a moderný koberec

Množstvo:

54,50 € 

CHE80624IVORY-SILVER

Vyčarujte si príjemnú a čarovnú atmosféru domova, a to pomocou kobercov z našej novej kolekcie. Koberce sú moderné, kvalitné a nadčasové.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Koberce Havana určite oslovia milovníkov mäkkých a hrubých kobercov. Sú vyrobené z nití Frize Long s výškou vlasu až 20 milimetrov a hmotnosťou 2600 g / m2. Vďaka špeciálnej výrobnej technike polypropylénových (PP) vlákien a tepelnej úprave Heat Set sa získala vynikajúca mäkkosť a hustota vlákien, ktoré sú odolné voči oderu. Ide o najvernejšiu imitáciu pravej vlny. Séria zahŕňa širokú škálu kobercov, ktoré sa vyznačujú tlmenými a univerzálnymi zemitými farbami a originálnymi geometrickými vzormi - môžete ich zladiť ku každému interiéru.

 

Výnimočné vlastnosti kobercov z tejto kolekcie sú, vysoká hustota vlákien, vysoká odolnosť a trvanlivosť farby, textúry či vlákna. Ďalšou veľkou výhodou koberca je jeho vzhľad, vďaka ktorému sa hodí takmer do všetkých interiérov. Koberce sa vyznačujú dlhou životnosťou, nenáročnosťou na údržbu a v prípade zašpinenia sa jednoducho čistia. OEKO-TEX Standard 100 je certifikát, ktorým sú označované materiály a výrobky, ktoré spĺňajú prísne medzinárodné kritéria pre kvalitu a zdravotnú nezávadnosť vo všetkých úrovniach produkcie (výroba, tkanie…).

 

 

Špecifikácie:

Certifikát: OEKO-TEX

Materiál: 100% PP Heatset Frise

Farba: béžovo-hnedá

Tvar: obdlžník

Hmotnosť: 2600 g/m²

Výška vlákna: 20 mm

Vlastnosti:

  • FarbaBéžová

Podobné produkty

Vybrali sme pre Vás niekoľko alternatív, ktoré si zaslúžia pozornosť.