Hebký tmavo hnedý plyšový koberec 180 x 260 cm

84,80 € 

TUTSHG-07850

Hľadáte nevšedný koberec, ktorý zakryje studenú a prázdnu podlahu Vašej izby? Doprajte si aj Vy moderný a vo všeobecnosti obľúbený plyšový koberec, z ktorého nebudete chcieť zísť dole. Jeho jemné vlasové vlákna  budú potešením pre Vaše nohy a farebné prevedenie oživí Vašu izbu.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Plyšové koberce
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Ponúkame Vám kusové plyšové koberce, ktoré už nebudete chcieť vymeniť za obyčajné. Ak zháňate koberec, ktorý svojimi farbami zničí všetku fádnosť a nehostinnosť miestnosti a zároveň Vás hebkosťou dotyku prekvapí pri každom prechádzaní, tak už hľadať nemusíte. Bonusom je aj protišmykový materiál, ktorý Vám umožní bezpečné chodenie po koberci. Koberec môže byť aj intenzívne používaný, pričom stačí kobercom potriasť a vlasy sa vždy vrátia do pôvodnej polohy. Poslúží nielen ako dekorácia, ale aj ako príjemné ihrisko pre Vaše deti. Pri výrobe je použité dvojité šitie, čo prispieva k veľmi dobrej životnosti produktu. Príjemné a ľahké materiály použité pri výrobe týchto kobercov zabezpečia, že koberec nielej pôsobí ľahkým dojmom, ale aj jeho skutočná hmotnosť je veľmi nízka. 


 

šírka 180 cm x dĺžka 260 cm


Vrchná vrstva koberca je vyrobená z technologicky vyspelého mikrovlákna.


Dĺžka vlasu: 3,5 cm 

Tolerancia rozmerov + / - 3%


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení. 

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaHnedá
  • Rozmery180 x 260 cm

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie