Kvalitné osušky na pláž

20,90 € 

TUTTTRP8

Prinášame Vám nový letný hit! Okrúhle plážové osušky s rôznymi motívmi. Vďaka krásnym farbám a nevšedným vzorom nikto neprejde okolo Vás bez povšimnutia. Tieto osušky sú vhodné pre deti, dospelých alebo páry. Buďte originálny a vyberte si z našej ponuky plážových osušiek tú svoju.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Plážové osušky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

O PRODUKTE

Leto sa pomaly blíži a vy už rozmýšľate o dovolenke strávenej na pláži? Ak chcete byť originálny, práve pre Vás prinášame ponuku okrúhlych plážových osušiek. Ich priemer je až 150 cm, vďaka čomu sú využiteľné na oddych, leňošenie na pláži či kúpalisku alebo na osušenie po plávaní. Sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré majú rýchloschnúce vlastnosti. Vďaka tomu už nebudete odchádzať s mokrým uterákom, stačí pár minút na slnku a osuška bude hneď suchá. Samotná tkanina je veľmi príjemná na dotyk a leňošenie na pláži bude skutočným pôžitkom. 

Kúpte si osušku s krásnym, hravým letným vzorom a užívajte si leto plné veselých zážitkov. Zahoďte za hlavu stereotyp v podobe klasických obdĺžnikových osušiek a buďte originálny. Priatelia Vám budú závidieť a okoloidúci sa budú so záujmom otáčať Vašim smerom. Je to jednoducho dokonalý doplnok, ktorý nesmie chýbať v žiadnej plážovej taške.


ROZMER

Priemer: 150cm


MATERIÁL

80% polyester, 20%polyamid


DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE

Osuška je vyrobená z rýchloschnúceho materiálu.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaBiela
  • MotívModerný

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie