Luxusné obojstranné patchwork prehozy krémovej farby 170x210 cm

34,30 € 

EURCHON-P-LONDYN

Zariadiť si spálňu pre seba alebo pre dieťa podľa svojich predstáv je častokrát zložité a náročné, ak máte vyhradenú predstavu o prehoze, ktorý sa stáva dominantným kúskom miestnosti, kedže prikryje azda tú najdôležitejšiu časť nábytku - Vašu posteľ. My Vám prinášame ponuku stále viac obľúbených PATCHWORK prehozov.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Patchwork prikrývky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

Patchwork prehozy na lôžko majú svoju dlhú históriu, ale aj napriek tomu v dnešnej modernej dobe si v množstve spálni nájdu po celom svete svoje miesto. Táto technika pozostáva z postupného zošívania jednotlivých kúskov zbytkovej látky, prípadne z častí látok pokrytých vhodnými drobnými vzormi, ktoré nájdu opätovne svoje využitie. Najčastejšie sú výsledkom tohto spôsobu výroby deky, prehozy na postele, bábiky alebo aj batohy.

Ak patríte k vyznávačom tejto techniky, tak určite si medzi našimi prikrývkami na posteľ nájdete takú farebnú kombináciu s rôznymi motívmi, ktorá Vám padne do oka. Výhoda našich prehozov spočíva aj v tom, že oproti klasickým prehozom, pri ktorých sú jednotlivé kúsky látky ručne zošívané, sa nemusíte báť, že sa Vám prehoz pri manipulácii s ním rozpára a poškodí.

Vaša spálňa s patchwork prikrývkou získa nový rozmer a vintage dizajn, ktorý bol populárny už medzi ženami amerických osadníkov.

Prehoz je vyrobený z materiálu podobnému bavlne, ktorý je mäkký a príjemný na dotyk. Prikrývka je prešívaná a vyplnená silikónovými vláknami, ktoré zvyšujú odolnosť výrobku pred zničením.


Balenie produktu: plastová taška s rukoväťou

Údržba: prehoz je možné prať v práčke, neodporúča sa používať chemické bielidla

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení a vlastností. Jemné rozdiely vo farbe môžu byť spôsobené kvalitou Vášho monitora alebo obrazovky. Aj napriek tomu Vás farby našich prikrývok prekvapia.


Tolerancia rozmerov: +/- 3%

Materiál: 100% polyester



Prehoz nemusí poslúžiť len Vám, aby vo Vašej izby pomohol vytvoriť každodenný pocit poriadku a upravenej postele, ale môžte ho podarovať aj svojím rodičom alebo priateľom.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaBéžová
  • MotívPrešívaný