Antialergický paplón 200 x 220 cm bielej farby celoročný

30,90 € 

200x220

Hľadáte antialergické paplóny, ktoré sú vzdušné, mäkké, našuchorené a príjemné na dotyk? Chcete si vynoviť  alebo zariadiť Vašu spálňu a okrem posteľných obliečok hľadáte aj samotný paplón? Tak tu ste správne!

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Paplóny
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

Ponúkame Vám ľahké antialergické paplóny, ktoré bránia rastu mikroorganizmov, roztočov a plesní. Pri výrobe sa používajú inovatívne výrobné technológie, ktoré zaručujú dlhú životnosť a stálosť materiálu. Povrchová vrstva periny je vyrobená z veľmi tenkých vláken polyesteru a polyamidu, vďaka ktorým sú paplóny mäkké, trvácne a príjemné na dotyk. Môžete ich jednoducho prať a medzi ďalšie výhody patrí aj rýchle schnutie. Kvalitné prešívanie zabraňuje pohybom výplne, ktorá je rovnomerne rozmiestnená po celej ploche paplónu. Silikónové vlákno sa vyznačuje výbornou tepelnou izoláciou, čo pomáha eliminovať zápach a potenie.  Paplón je vhodný na celoročné užívanie, takže sa už nemusíte trápiť s jeho výmenou pri zmene ročného obdobia, pretože v zime, jeseni či počas skorej jari Vám pomôže uchovať  dobrú teplotu a v lete zabezpečí správnu cirkuláciu vzduchu.

K týmto paplónom Vám ponúkame aj samotné posteľné obliečky a biele antialergické vankúše, ku ktorým si môžete skombinovať aj závesy, prehozy na posteľ alebo teplé deky. Vynoviť si svoje bývanie nikdy nebolo ľahšie! 

 

Výplň: silikónové vlákno

Povrchový materiál: 100% mikrovlákno

Balenie: fóliové puzdro

 

 

Okrem toho, že Vám tento paplón pomôže zariadiť Vašu spálňu a spríjemní spánok, môžete ho spolu s posteľnými obliečkami a vankúšmi použiť aj ako originálny darček, ktorý určite poteší Vašich blízkych. 

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaBiela
  • MotívPrešívaný