Záhradny box sivej farby na terasu, do záhrady

134,70 € 

CHOBOX6328

Priestranný záhradný box uľahčuje uloženie v záhrade, na balkóne a okolo domu potrebné veci, ktoré každodenne používame (vankúše, matrace, prikrývky, hračky, náradie) a mnoho ďalších vecí. Jeho výhodou je kapacita - 390 litrov!

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Ostatné
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Ľahká a odolná konštrukcia poskytne ochranu pred náhlym dažďom rôznych predmetov uložených vo vnútri. Vstavaný držiak na visiaci zámok vám umožní ľahko zabezpečiť vaše cenné predmety. Krásne vyrobené, nenáročné na údržbu a starostlivosť bez potreby údržby, odolné voči poveternostným vplyvom. Jednoduchá montáž bez použitia dodatočného náradia nezaberie veľa času.

Náš box sa bude skvele hodiť na záhradu na uskladnenie rôznych predmetov, vrátane náradia. Poslúži aj na terase na odkladanie doplnkového vybavenia altánku (vankúše, hračky, grilovacie vybavenie a pod.). Vďaka povrchovej úprave boxu na imitáciu dreva sa bude skvele hodiť doma aj v garáži. Ak má vaše dieťa veľa hračiek, box bude dokonalým organizérom, ktorý vám uľahčí udržiavanie poriadku.

Náš box je vybavený pohodlnými madlami na bokoch, ktoré v prípade potreby uľahčia prepravu boxu. Vnútro boxu je vystužené dvoma konzolami, vďaka čomu je mimoriadne odolný. Na zabezpečenie uložených vecí má truhlica západku, ktorú je možné uzavrieť visiacim zámkom. Vaše predmety nebudú vystavené nevysvetliteľným zmiznutiam. Mechanizmus, ktorý bol použitý na otvorenie boxu, je nastaviteľná konzola. Vďaka nemu môžeme veko nakloniť dokonca až o 90°.

 

Špecifikácie:

Vzor: drevo (drevené dosky)

Farba: sivá + čierny kryt

Kapacita: 390L

Materiál: plast a oceľ.

Rozmer: 143,5 x 53,4 x 57,3 cm

Balenie: 1 kus v 5-vrstvovom vystuženom kartóne

Otváranie pomocou 2 teleskopických valcov.

Uzamykateľné visiacim zámkom (nie je súčasťou balenia)

Maximálne odolný voči poveternostným vplyvom - môže stáť vonku po celý rok!

Pohodlné rukoväte na bokoch, ktoré uľahčujú prenášanie boxu

Pevné spracovanie zaručuje dlhodobé používanie

Ideálne pre: náradie, vankúše, záhradné hadice, hračky...

Vlastnosti:

  • FarbaSivá