Okrúhly koberec v oranžovej farbe

Množstvo:

16,10 € 

DYWCPOR-ORA

Okrúhle koberce sú skvelým doplnkom do každej domácnosti. Skvelo zapadnú do každej miestnosti vo Vašej domácnosti. Viete ho využiť ako klasický koberec, podložku alebo aj rohožku. Všetko záleží len na tom, aký rozmer si zvolíte.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Prinášame Vám novú kolekciu moderných okrúhlych kobercov, v ktorej nájdete krásne a kvalitné koberce rôznych veľkostí a štýlových vzorov. Či už hľadáte výrazný farebný koberec alebo elegantný koberec s minimalistickým dizajnom, každý si príde na svoje. Správny výber koberca zaručene vytvorí príjemnú a útulnú atmosféru v akejkoľvek miestnosti Vášho domova a dodá jej úplne iný a originálny dizajn.

Poprednými vlastnosťami kobercov z tejto kolekcie je vysoká hustota vlákien, vysoká odolnosť a trvanlivosť farby, textúry či vlákna. Koberce sa tak vyznačujú dlhou životnosťou a nenáročnosťou na údržbu. Vďaka kvalitnej protišmykovej úprave sú vhodné na akýkoľvek povrch do každej izby. Koberec spĺňa hygienické požiadavky a neobsahuje zdraviu škodlivé látky, čo potvrdzuje Certifikát zhody č.455 / AC 017.


Špecifikácie:

Výška runy: 13 mm

Hmotnosť: 2400 g / m2

Tvar: kruh

Typ koberca: 100% PP Heat Set Frise

Farba: Oranžová

Vlastnosti:

  • FarbaOranžová

Podobné produkty

Vybrali sme pre Vás niekoľko alternatív, ktoré si zaslúžia pozornosť.