Modré bavlnené posteľné obliečky s ružovými kvetmi

23,90 € 

MARPBS-97

Každý z nás si po ťažkom dni rád oddýchne v mäkkých perinách. Oddych sa môže stať o to príjemnejším, ak na Vás čakajú posteľné obliečky, ktoré Vás pohladia príjemným materiálom a vzorom, ktorý sa Vám páči. Vďaka tomu, že sú tieto posteľné obliečky obojstranné Vás budú tešiť dvakrát.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Obojstranné posteľné obliečky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

  

Najnovšie trendy sa premietajú aj do posteľných obliečok. Obojstranné posteľné obliečky z našej ponuky nie sú výnimkou. Tieto posteľné obliečky Vám poskytujú dva vzory, podľa toho, na ktorú stranu si ich otočíte. Dizajn posteľných obliečok je iný na oboch stranách, ale obe strany spolu zároveň dokonale ladia. Príjemný a zároveň kvalitný materiál nie je týmto obliečkam cudzí a zaručuje, že farby nevyblednú ani po početných praniach. Rôzne vzory sa budú páčiť nie len Vám, ale sú tiež vhodné ako darček pre Vašich známych.

Na našej stránke nájdete produkty, s ktorými si v podobnom štýle dokážete jednoducho zladiť aj zvyšok izby. Ponúkame Vám tiež prehozy na posteľ, plachty na posteľ, dekoračné obliečky na vankúše, ale aj závesy. So zariaďovaním sa u nás môžete vyšantiť dosýta.

 

Pranie: Odporúčame Vám prať pri teplote 40°C, nepoužívať chemické bielidlá a prať naruby.

Tolerancia rozmerov + / -3%.

Materiál: bavlnený satén (100% bavlna)  

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  


Vlastnosti:

  • FarbaModrá
  • MotívKvetový

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie